10 en 11 november 2020 Expo Houten
Aanvang over:
00-Renault-Trafic-Limited

Renault Trafic Limited: tijdelijk topmodel

Gepubliceerd: 14 maart 2019

Op initiatief van de Nederlandse importeur verschijnt de extra luxueuze Renault Trafic Limited, voorzien van een dubbele cabine en de 145 pk motor. Hij kost vanaf € 39.090 en de oplage blijft beperkt tot precies 100 stuks. 


 

De Limited is aan de buitenzijde te herkennen aan de zilvergrijze accenten in de voorbumper en aan de zijkant, de striping over de flanken en een speciaal logo. Ook is hij uitgerust met led-dagrijverlichting en een in hoogglans zwart uitgevoerd Renault-logo in de grille. Ook standaard zijn sidesteps en zwarte dakrails, die specifiek voor de Trafic zijn ontwikkeld. In combinatie met de verschuifbare dwarsdragers (accessoire) wordt een volwaardige imperiaal gecreëerd. De enige motorkeuze is de ENERGY dCi 145 TwinTurbo dieselmotor van 145 pk en 340 Nm. Renault geeft een gemiddeld brandstofverbruik op van 6,3 l/100 km en een uitstoot van 164 g/km. De Trafic LIMITED wordt geleverd als Dubbele Cabine voor prijzen vanaf € 39.090,- exclusief BTW en BPM. De LIMITED is een opvallende verschijning die aan de buitenzijde is te herkennen aan de zilvergrijze accenten in de voorbumper en aan de zijkant, de striping over de flanken en het LIMITED logo. Ook is de Trafic LIMITED uitgerust met led-dagrijverlichting en een in hoogglans zwart uitgevoerd Renault logo in de grille.

Luxe interieur
Het interieur is opvallend luxe uitgerust. Zo zijn de stoelen bekleed met eco-leder, dat speciaal ontwikkeld is voor intensief gebruik. Er is keuze uit  de kleuren zwart, bruin of rood. Ook is er het R-LINK multimediasysteem met geïntegreerde TomTom LIVE navigatie en DAB digitale radio, een achteruitrijcamera, automatische airconditioning, een automatisch dimmende binnenspiegel, bumperdelen in carrosseriekleur, de Renault Handsfree card en metallic lak.

De Renault Trafic LIMITED is per direct te bestellen en staat vanaf mei in de showroom bij de Renault PRO+ dealers.
 

Deel dit artikel:
Schrijf u hier in voor onze wekelijkse gratis nieuwsbrief!

Geef u op voor onze wekelijkse gratis digitale nieuwsbrief en u bent verzekerd en altijd geheel op de hoogte van het laatste nieuws uit de bestelauto sector met video verslagen, achtergronden, bestelauto testverslagen, Expo nieuws en informatie van deelnemers en partners. 

10049