10 en 11 november 2020 Expo Houten
Aanvang over:

Opel levert in 2020 elektrische Vivaro

Gepubliceerd: 10 december 2018

Opel zegt zijn elektrificatieprogramma te versnellen maar begint volgend jaar eerst met twee personenwagens: een elektrische Corsa en een plug-in Grandland X. Een volledig elektrisch Vivaro staat voor 2020 op de rol. 

‘Opel goes electric’ was een van de beloften die Opel in november 2017 deed in het zogenaamde PACE!-plan. De elektrische Corsa en de plug-in Grandland X bijten nu de spits af. Tegen eind 2020 omvat het gamma van Opel vier modellen met elektrische aandrijving, waaronder dus de Vivaro. Tegen 2024 is er van elk model in het gamma van Opel een versie met elektrische aandrijving leverbaar.

De ‘gewone’ nieuwe Vivaro komt overigens volgend jaar als personenbus én als bedrijfsauto. Eveneens voor volgend jaar staat een uitbreiding op de rol van het Combo-gamma. Meer bijzonderheden over de elektrische Vivaro heeft Opel nog niet bekend gemaakt.
 

Deel dit artikel:
Schrijf u hier in voor onze wekelijkse gratis nieuwsbrief!

Geef u op voor onze wekelijkse gratis digitale nieuwsbrief en u bent verzekerd en altijd geheel op de hoogte van het laatste nieuws uit de bestelauto sector met video verslagen, achtergronden, bestelauto testverslagen, Expo nieuws en informatie van deelnemers en partners. 

10049