10 en 11 november 2020 Expo Houten
Aanvang over:

Opel Combo Tour: vanaf € 28.327

Gepubliceerd: 20 augustus 2018

De prijzen van de nieuwe Combo bestelauto zijn nog niet bekendgemaakt, wel komt Opel met het tarief voor de personenauto, die wederom Combo Tour heet: € 28.327. De auto arriveert in november in Nederland. 

Het is niet duidelijk welke motor je voor dit bedrag onder de kap krijgt, wel meldt Opel alvast dat de Combo Tour in elk geval wordt voorzien van onder meer schuifdeuren links en rechts, Lane Keep Assist, Hill Start Assist, cruise control met snelheidsbegrenzer, vermoeidheidsassistent (wat een gekke term is dat eigenlijk!), verkeersbordherkenning, airco en Bluetooth. De laadruimte van de standaardversie heeft een inhoud van minimaal 597 liter, in de verlengde Combo is dit 850 liter. Met het achtermeubilair weggeklapt is er 2.126 respectievelijk 2.693 liter voorhanden. De rugleuning van de passagiersstoel voorin is neer te klappen. Optioneel is de achterruit die apart van de achterklep kan worden geopend om het laatste beetje bagageruimte ook te benutten. Kortom, je kan zo’n Tour heel best zakelijk inzetten, dunkt ons. 
 

Deel dit artikel:
Schrijf u hier in voor onze wekelijkse gratis nieuwsbrief!

Geef u op voor onze wekelijkse gratis digitale nieuwsbrief en u bent verzekerd en altijd geheel op de hoogte van het laatste nieuws uit de bestelauto sector met video verslagen, achtergronden, bestelauto testverslagen, Expo nieuws en informatie van deelnemers en partners. 

10049