10 en 11 november 2020 Expo Houten
Aanvang over:
tge3.180lion180edition4

MAN TGE Lion180Edition

Gepubliceerd: 30 april 2018

Peugeot is niet het enige merk met een leeuw in het logo. MAN, dat met de TGE ook in het bestelautosegment actief is, vernoemt er een nieuw topmodel naar: de TGE Lion180Edition. Zonder spaties, inderdaad. 

Voluit is de naam TGE 3.180 Lion180Edition. Dit model, dat op de logo’s na zich niet onderscheidt van de Volkswagen Crafter, heeft een 2,0-liter bi-turbodieselmotor met 177 pk en een achttraps automaat. Standaard is onder meer een comfortpakket met een luchtgeveerde bestuurdersstoel, leren bekleding en een met leer bekleed stuurwiel en lichtmetalen wielen.Verder wordt hij geleverd met het MAN-media pakket, dat onder meer bestaat uit een audio- en navigatiesysteem met het touchscreen Medialink. Daarnaast heeft hij ook parkeerhulp voor- en achter met flankbescherming, een achteruitrijcamera, zijdelingse markeringslichten, rijbaanwisselassistent en buitenspiegels die elektrisch instelbaar, verwarmbaar én inklapbaar zijn. De getoonde stickers zijn optioneel, net als de vervaarlijke bullbar. 
 

Deel dit artikel:
Schrijf u hier in voor onze wekelijkse gratis nieuwsbrief!

Geef u op voor onze wekelijkse gratis digitale nieuwsbrief en u bent verzekerd en altijd geheel op de hoogte van het laatste nieuws uit de bestelauto sector met video verslagen, achtergronden, bestelauto testverslagen, Expo nieuws en informatie van deelnemers en partners. 

10049