10 en 11 november 2020 Expo Houten
Aanvang over:
1920_vw-amarok-01-3

DEKRA: Volkswagen Amarok meest betrouwbare bedrijfswagen in segment

Gepubliceerd: 07 maart 2018

Leusden, 2 maart 2018 – DEKRA, het Duitse keuringsinstituut, heeft in de afgelopen twee jaar zo’n vijftien miljoen voertuigen geïnspecteerd. En op het gebied van de compacte bedrijfswagens springt één naam er duidelijk uit: die van de Volkswagen Amarok. Volgens het ‘DEKRA Gebrauchtwagenreport 2018’ is hij met voorsprong de betrouwbaarste  auto in zijn klasse. De pick-up van Volkswagen gaat aan kop in drie categorieën: tot en met 50.000, 100.000 en 150.000 kilometer.

DEKRA deelt gebruikte auto’s bewust in naar kilometerstand, niet naar leeftijd. ‘Gebreken komen over het algemeen niet met de jaren’, aldus Jann Fehlauer, hoofd van de testafdeling bij DEKRA Automobil GmbH, ‘maar naarmate het aantal kilometers toeneemt.

’Intensief gebruik‘
Onze pick-up wordt over het algemeen intensief gebruikt’, zegt Gerrit Starke van Volkswagen Nutzfahrzeuge AG. Voor onze klanten .is de betrouwbaarheid van de Amarok dan ook erg belangrijk. Het uitstekende resultaat dat de auto in het DEKRA Gebrauchtwagenreport 2018 heeft behaald, bewijst dat de Volkswagen Amarok momenteel de beste pick-up op de markt is.’

Deel dit artikel:
Schrijf u hier in voor onze wekelijkse gratis nieuwsbrief!

Geef u op voor onze wekelijkse gratis digitale nieuwsbrief en u bent verzekerd en altijd geheel op de hoogte van het laatste nieuws uit de bestelauto sector met video verslagen, achtergronden, bestelauto testverslagen, Expo nieuws en informatie van deelnemers en partners. 

10049