10 en 11 november 2020 Expo Houten
Aanvang over:

Beperkte oplage: VW Amarok Dark Label

Gepubliceerd: 16 augustus 2018

Hij is uitgevoerd in Carbon Steel Grey, heeft zwarte sidebars, een matzwarte beugel in de laadbak, een speciale voorbumper en 18-inch lichtmetaal met antracietkleurige afwerking. Geef toe, op een aan een nieuwe Amarok is dat best een indrukwekkend geheel.

En dan zijn we er nog niet, want de Volkswagen Amarok Dark Label, die op de uitvoering Comfortline is gebaseerd, heeft ook matzwarte deurgrepen en buitenspiegels, donkergetinte achterlichten en koplampen met bi-xenon-verlichting. In het interieur tref je zwarte hemelbekleding aan. Er is keuze uit de 3.0 TDI V6 met 120 kW/163 pk of 150 kW/204 pk en de optionele achttraps automaat. De Amarok Dark Label komt na de zomer op de Nederlandse markt; prijzen worden ook dan pas bekendgemaakt.

Deel dit artikel:
Schrijf u hier in voor onze wekelijkse gratis nieuwsbrief!

Geef u op voor onze wekelijkse gratis digitale nieuwsbrief en u bent verzekerd en altijd geheel op de hoogte van het laatste nieuws uit de bestelauto sector met video verslagen, achtergronden, bestelauto testverslagen, Expo nieuws en informatie van deelnemers en partners. 

10049