12 en 13 november 2019 Expo Houten
Aanvang over:

Bestelautotests

Exclusive Editions van Volkswagen Bedrijfswagens

Gepubliceerd: 17 september 2018

Nieuwe actiemodellen bij Volkswagen: de Exclusive Editions van de Caddy, Transporter en Crafter. En dat volgens bekend recept: een bundeltje leuke extra’s tegen pakweg een derde van het gebruikelijke tarief. Bovendien gelden er inruilpremies.

EM_nieuws_week38_bericht2a

Urbanetic: de Sprinter van de (wat verdere) toekomst

Gepubliceerd: 17 september 2018

Bij Mercedes-Benz zijn ze niet bang om de kop boven het maaiveld uit te steken, zoveel bewijst in elk geval de Urbanetic, een studiemodel voor het stedelijke goederen- én personenvervoer van de wat verdere toekomst.

Nieuwe hybride bestelauto Londen EV Company

Gepubliceerd: 17 september 2018

Londen EV Company (LEVC), bouwer van de nieuwe Londense taxi, maakt zich op om volgend jaar samen met klanten testritten te gaan uitvoeren met hun geheel nieuwe hybride bestelauto.

Ford onthult nieuwe generatie Transit op IAA

Gepubliceerd: 10 september 2018

Tijdens de IAA-bedrijfswagenshow in Hannover (20 - 27 september 2018) versterkt Ford zijn toonaangevende Europese marktpositie in het bedrijfswagensegment. Ford presenteert er onder meer de nieuwste generatie connected en geëlektrificeerde Transit modellen, waaronder de Transit Custom plug-in hybrid.

EM_nieuws_week34_fiesta1

Fiesta Van: niet voor ons, wel heel leuk!

Gepubliceerd: 20 augustus 2018

Je mag je afvragen wat je nou werkelijk kan uitrichten met een laadruimte van zegge en schrijve één kubieke meter en een laadvermogen van - en dat is toch best redelijk - 500 kg. 

EM_nieuws_week34_camper1

Riant kamperen met VW Grand California

Gepubliceerd: 20 augustus 2018

In het voorjaar van 2019 brengt Volkswagen de nieuwe, op de Crafter gebaseerde camper Grand California op de markt. Aan de basis ligt het California XXL studiemodel dat vorig jaar werd gelanceerd.

Opel Combo Tour: vanaf € 28.327

Gepubliceerd: 20 augustus 2018

De prijzen van de nieuwe Combo bestelauto zijn nog niet bekendgemaakt, wel komt Opel met het tarief voor de personenauto, die wederom Combo Tour heet: € 28.327. De auto arriveert in november in Nederland. 

Beperkte oplage: VW Amarok Dark Label

Gepubliceerd: 16 augustus 2018

Hij is uitgevoerd in Carbon Steel Grey, heeft zwarte sidebars, een matzwarte beugel in de laadbak, een speciale voorbumper en 18-inch lichtmetaal met antracietkleurige afwerking. Geef toe, op een aan een nieuwe Amarok is dat best een indrukwekkend geheel.

DUBBELTEST: Toyota Proace Compact - Volkswagen Caddy Maxi

Gepubliceerd: 07 augustus 2018

Het niet-alledaagse formaat van de Toyota Proace Compact leidt ter redactie tot discussies over de aard van zijn concurrenten. We zetten hem naast een Volkswagen Caddy Maxi om te zien hoe de verhoudingen liggen, waarna blijkt dat we - ondanks de kleuren van de testauto’s - niet zwart-wit moeten denken. 

TEST: StreetScooter Work

Gepubliceerd: 24 juli 2018

Ja, het is een compacte elektrische bestelauto, maar niet zoals wij 'm gewend zijn. De StreetScooter Work wijkt in alles af van wat er verder leverbaar is en dat maakt hem tot een verfrissende verschijning. 

Schrijf u hier in voor onze wekelijkse gratis nieuwsbrief!

Geef u op voor onze wekelijkse gratis digitale nieuwsbrief en u bent verzekerd en altijd geheel op de hoogte van het laatste nieuws uit de bestelauto sector met video verslagen, achtergronden, bestelauto testverslagen, Expo nieuws en informatie van deelnemers en partners. 

Deel deze pagina:
10049