12 en 13 november 2019 Expo Houten
Aanvang over:

Bestelautotests

Elektrische koelwagen: VW e-Crafter Solar

Gepubliceerd: 09 januari 2019

Volkswagen introduceert een koelwagen met elektrische aandrijving: de e-Crafter Solar. De bestelauto heeft een innovatief elektrisch koelsysteem dat mede door de zon wordt gevoed. De auto is ontwikkeld in samenwerking met ombouwspecialist Carrosseriefabriek Harderwijk

Toyota brengt exclusieve Proace Grey Platinum

Gepubliceerd: 07 januari 2019

“Ontwikkeld voor ondernemers die sterk gereedschap zoeken en zich tegelijkertijd iets moois gunnen.” Zo presenteert Toyota de nieuwe uitvoering Grey Platinum van de Proace, die naast de vergelijkbare Black Platinum in het gamma komt. De prijzen beginnen bij € 27.500.

TEST Ford Transit Connect 1.5 TDCi 120pk aut.

Gepubliceerd: 10 december 2018

De Transit Connect was na ruim vier jaar aan een opfrisbeurt toe, die zich toespitst op een gemoderniseerd uiterlijk, een aangepast dashboard, meer veiligheid en nieuwe dieselmotoren. Wij reden de compacte bestelwagen met de 120 pk-motor en een automaat met acht versnellingen. 

Opel levert in 2020 elektrische Vivaro

Gepubliceerd: 10 december 2018

Opel zegt zijn elektrificatieprogramma te versnellen maar begint volgend jaar eerst met twee personenwagens: een elektrische Corsa en een plug-in Grandland X. Een volledig elektrisch Vivaro staat voor 2020 op de rol. 

TEST: Toyota Proace 4x4

Gepubliceerd: 03 december 2018

Toyota profileert zich met de nieuwe Proace 4x4 nog nadrukkelijker als een leverancier van offroad-voertuigen; het model past keurig naast de Hilux en Land Cruiser in de bedrijfsauto-afdeling van de showroom. En in de modder, waar hij ook prima weer uit kan klauteren, zo wees de eerste kennismaking uit. 

TEST: Renault Kangoo Z.E. 33

Gepubliceerd: 19 november 2018

De Renault Kangoo Z.E. neemt als pionier op het gebied van elektrische (bestel)auto’s een bijzondere, haast eerbiedwaardige positie in. De auto voldoet nog steeds uitstekend, zolang je hem maar gebruikt waarvoor hij is bedoeld. 

TEST nieuwe Citroën Berlingo

Gepubliceerd: 06 november 2018

De nieuwe Citroën Berlingo Van treedt met veel respect in de voetsporen van niet alleen zijn twee succesvolle voorgangers, maar ook van de inmiddels klassieke werkpaardjes Acadiane en C15. Rode draad: het comfort speelt nog steeds de hoofdrol. 

TEST: Nieuwe Peugeot Partner

Gepubliceerd: 29 oktober 2018

Vorige week beet de Opel Combo het spits af van het nieuwe trio compacte bestelauto’s van PSA waarmee we kunnen proefrijden, ditmaal is de Peugeot Partner aan de beurt. Nog meer dan bij de Opel geldt dat het ‘merkgevoel’ sterk aanwezig is. 

Meer Opel-gevoel in nieuwe Combo

Gepubliceerd: 22 oktober 2018

In de introductieplanning van het nieuwe, compacte besteltrio van PSA speelt de Opel Combo beslist geen bijrol; hij heeft in het introductiecircus voor de pers zelfs voorrang gekregen boven de Peugeot Partner en Citroën Berlingo. Het goede nieuws voor Opel-fans: de Combo voelt echt aan als een auto van dit merk. 

Stoere jongen: Nissan Navara N-Guard

Gepubliceerd: 17 september 2018

Nissan brengt de N-Guard als nieuwe versie van de Navara. De pick-up is volgens het merk nog meer gericht op gebruikers die zakelijk en recreatief gebruik willen combineren. De prijzen beginnen bij € 36.640.

Schrijf u hier in voor onze wekelijkse gratis nieuwsbrief!

Geef u op voor onze wekelijkse gratis digitale nieuwsbrief en u bent verzekerd en altijd geheel op de hoogte van het laatste nieuws uit de bestelauto sector met video verslagen, achtergronden, bestelauto testverslagen, Expo nieuws en informatie van deelnemers en partners. 

Deel deze pagina:
10049