12 en 13 november 2019 Expo Houten
Aanvang over:

Bestelautotests

01-Toyota-PROACE-Workers

Toyota haalt ruim 35 procent groei in bestelautomarkt

Gepubliceerd: 05 juli 2018

Het marktaandeel van Toyota bedrijfswagens is in de eerste zes maanden van dit jaar fors gegroeid. Toyota verkocht 999 bedrijfswagens zoals de PROACE Compact en PROACE Worker. Dat is een toename van 35,9 procent in vergelijking tot dezelfde periode vorig jaar. De totale bedrijfswagenmarkt steeg met 5,9 procent. Het marktaandeel van Toyota bedraagt nu 2,27 procent. 

Nieuwe Berlingo

Nieuw in november: Citroën Berlingo, Peugeot Partner en Opel Combo

Gepubliceerd: 26 juni 2018

PSA Group geeft kennis van de geboorte van een drieling: Berlingo, Partner én Combo, omdat Opel nu eenmaal ook tot het Franse autoconcern behoort. Opvallend is dat de vertrouwde naam Partner is behouden; de Peugeot wordt geen Rifter genoemd, zoals de civiele versie. 

DUURTEST Toyota Proace Compact: Een laadruimte wordt aangekleed

Gepubliceerd: 25 juni 2018

De laadruimte van een bestelauto is zonder aanpassingen zo kaal als een biljartbal. Om eens van dichtbij te kunnen zien wat de inbouw van vloer- en wandbekleding zoals behelst, gingen we er met de neus bovenop staan, met onze Toyota Proace Compact duurtestauto als lijdend voorwerp.

TEST: NISSAN NV300 1.6 dCi 95 ACENTA

Gepubliceerd: 08 juni 2018

Vaak worden auto’s voor de pers - ook bestelauto’s - in de allerduurste uitvoering geleverd. Leuk, maar die versie staat gewoonlijk ver af van de versie die daadwerkelijk wordt aangeschaft. Nissan deed het anders en zette een basismodel voor ons klaar: 95 pk schoon aan de haak. 

TEST: Ford Transit Custom 290 Sport 170 pk automatic

Gepubliceerd: 28 mei 2018

Hij zag er altijd al lekker dik uit, die Sport-uitvoering van de eind vorig jaar vernieuwde Ford Transit Custom. Jammer alleen dat zijn onderstel zo ongenadig hard was afgestemd: elke flinke hobbel was een aanslag op je ruggengraat. Die tijden zijn voorbij: de Sport heeft manieren geleerd. 

TEST: Mercedes-Benz Sprinter 314/316/319 CDI

Gepubliceerd: 13 mei 2018

Een ritje van Amsterdam via Leiden naar Rotterdam en weer terug. Een test in eigen land? Neen, de route tijdens de internationale, dynamische introductie van de nieuwe Mercedes-Benz Sprinter. Bestelauto Expo kroop achter het stuur van de 314, 316 en 319 CDI.

Toyota Proace Compact

DUURTEST: Toyota Proace Compact 1.6 D-4D 115pk Professional

Gepubliceerd: 30 april 2018

Als onze redactie een bestelauto test, is die gewoonlijk voor de periode van een week beschikbaar. Bij deze Proace Compact pakken we het duidelijk anders aan: de stoere zwarte besteller mag gedurende een klein halfjaar laten zien wat-ie waard is. 
 

tge3.180lion180edition4

MAN TGE Lion180Edition

Gepubliceerd: 30 april 2018

Peugeot is niet het enige merk met een leeuw in het logo. MAN, dat met de TGE ook in het bestelautosegment actief is, vernoemt er een nieuw topmodel naar: de TGE Lion180Edition. Zonder spaties, inderdaad. 

01-LR-70-Years-historic-range

Land Rover 70 jaar

Gepubliceerd: 30 april 2018

Land Rover viert zijn zeventigste verjaardag met een wereldwijde online uitzending, waarmee het ’s werelds populairste 4x4 en zijn fans in de spotlights zet. In de uitzending, getiteld ‘World Land Rover Day’, komen de auto’s en de mensen die ze maken en berijden uitgebreid aan bod. Het programma is een eerbetoon aan zeventig jaar avontuur, humanitaire hulp en hard werken in alle klassen en culturen, overal ter wereld.

TEST: Maxus EV80 Elektrisch offensief uit China

Gepubliceerd: 19 april 2018

Terwijl de grote autofabrikanten vooralsnog geen middenklasse bestelwagens met elektrische aandrijving kunnen leveren, neemt de nieuwe Maxus EV80 uit China hun plek voorlopig exclusief in. Wij reden met de eerste auto op Nederlandse bodem. 

Op de hoogte blijven? Ontvang onze nieuwsbrief!

Geef u op voor onze tweewekelijkse gratis digitale nieuwsbrief en u bent verzekerd en altijd geheel op de hoogte van het laatste nieuws uit de bestelauto sector met video verslagen, achtergronden, bestelauto testverslagen, Expo nieuws en informatie van deelnemers en partners. 

Deel deze pagina:
10049