12 en 13 november 2019 Expo Houten
Aanvang over:

Bestelautotests

NV300 concept_zijaanzicht DJI_0028-1200x900

Nissan onthult NV300 Concept-van op Brussels Motor Show

Gepubliceerd: 19 januari 2019

De NV300 Concept-van is een fraai voorbeeld van nieuwe mogelijkheden om Nissan bedrijfsauto’s te leveren die nog meer dan nu de perfecte en flexibele partner zijn voor gebruikers in diverse beroepsgroepen. Enerzijds praktisch en betrouwbaar en anderzijds ingericht om het werk met meer kwaliteit en plezier te doen.

Dubbeltest: Mercedes V 250 d - Vito 114 CDI

Gepubliceerd: 15 januari 2019

Wanneer veel luxe moet samengaan met veel ruimte, is een dikke stationwagon of SUV een goede keuze. Maar niet automatisch de beste, zo bewijst dit riante duo van Mercedes-Benz: de V-klasse en de Vito met dubbele cabine. 

Fiat Ducato: ‘beste basis voor campers’

Gepubliceerd: 15 januari 2019

Lezers van het Duitse campermagazine Promobil hebben de Fiat Ducato uitgeroepen tot "Best Motorhome Base Vehicle 2019”, waarmee de sterke positie van de Italiaanse bestelauto wordt onderstreept. 

Zafira Life is voorbode nieuwe Opel Vivaro

Gepubliceerd: 09 januari 2019

Niet de Renault Trafic, maar de Peugeot Expert is voortaan de tweelingbroer van de Opel Vivaro. De personenversie, de Zafira Life, geeft een indicatie van de nieuwe bestelauto, die straks een kwartet vormt met verder nog de Citroën Jumpy en Toyota Proace. 

Elektrische koelwagen: VW e-Crafter Solar

Gepubliceerd: 09 januari 2019

Volkswagen introduceert een koelwagen met elektrische aandrijving: de e-Crafter Solar. De bestelauto heeft een innovatief elektrisch koelsysteem dat mede door de zon wordt gevoed. De auto is ontwikkeld in samenwerking met ombouwspecialist Carrosseriefabriek Harderwijk

Toyota brengt exclusieve Proace Grey Platinum

Gepubliceerd: 07 januari 2019

“Ontwikkeld voor ondernemers die sterk gereedschap zoeken en zich tegelijkertijd iets moois gunnen.” Zo presenteert Toyota de nieuwe uitvoering Grey Platinum van de Proace, die naast de vergelijkbare Black Platinum in het gamma komt. De prijzen beginnen bij € 27.500.

TEST Ford Transit Connect 1.5 TDCi 120pk aut.

Gepubliceerd: 10 december 2018

De Transit Connect was na ruim vier jaar aan een opfrisbeurt toe, die zich toespitst op een gemoderniseerd uiterlijk, een aangepast dashboard, meer veiligheid en nieuwe dieselmotoren. Wij reden de compacte bestelwagen met de 120 pk-motor en een automaat met acht versnellingen. 

Opel levert in 2020 elektrische Vivaro

Gepubliceerd: 10 december 2018

Opel zegt zijn elektrificatieprogramma te versnellen maar begint volgend jaar eerst met twee personenwagens: een elektrische Corsa en een plug-in Grandland X. Een volledig elektrisch Vivaro staat voor 2020 op de rol. 

TEST: Toyota Proace 4x4

Gepubliceerd: 03 december 2018

Toyota profileert zich met de nieuwe Proace 4x4 nog nadrukkelijker als een leverancier van offroad-voertuigen; het model past keurig naast de Hilux en Land Cruiser in de bedrijfsauto-afdeling van de showroom. En in de modder, waar hij ook prima weer uit kan klauteren, zo wees de eerste kennismaking uit. 

TEST: Renault Kangoo Z.E. 33

Gepubliceerd: 19 november 2018

De Renault Kangoo Z.E. neemt als pionier op het gebied van elektrische (bestel)auto’s een bijzondere, haast eerbiedwaardige positie in. De auto voldoet nog steeds uitstekend, zolang je hem maar gebruikt waarvoor hij is bedoeld. 

Op de hoogte blijven? Ontvang onze nieuwsbrief!

Geef u op voor onze wekelijkse gratis digitale nieuwsbrief en u bent verzekerd en altijd geheel op de hoogte van het laatste nieuws uit de bestelauto sector met video verslagen, achtergronden, bestelauto testverslagen, Expo nieuws en informatie van deelnemers en partners. 

Deel deze pagina:
10049