12 en 13 november 2019 Expo Houten
Aanvang over:

Bestelautotests

TEST Volkswagen e-Crafter

Gepubliceerd: 11 februari 2019

Eindelijk heeft de elektrische Volkswagen Crafter wiel op Nederlandse bodem gezet. Onze redacteur Jeroen Ekeler nam deze volgetankt mee voor een nadere kennismaking. 

Facelift én EV voor Mercedes-Benz V-klasse

Gepubliceerd: 04 februari 2019

Aangezien er afgelopen jaar nog een verkooprecord werd gevestigd met de V-klasse van Mercedes-Benz, is de facelift bewust van de voorzichtige soort. De vernieuwde V-klasse is wat opgefrist en komt op termijn ook als elektrische versie.

Gunstiger automaat voor Toyota Proace

Gepubliceerd: 01 februari 2019

Toyota biedt voortaan de keuze uit twee automatisch schakelende varianten van de Proace. Naast de bestaande versie met 177 pk met standaard automaat, komt er een optionele automaat bij voor de versie met 122 pk. Het prijsverschil is € 2.795.  

TEST: Opel Combo 1.6 CDTI 75 pk Edition

Gepubliceerd: 29 januari 2019

Dit is de eerste van twee tests van de nieuwe Opel Combo. Want er was keuze: de kaalste of de meest luxueuze. Nou, graag allebei. En dan beginnen met de basis, de verwennerij komt daarna wel - die test volgt dus nog.

Tijdelijk leverbaar: Toyota Hilux Challenger

Gepubliceerd: 29 januari 2019

Toyota hijst de Hilux tijdelijk in een extra stoere outfit, Challenger genaamd. Het is een onvervalst actiemodel, die veel extra’s heeft die tegen een gereduceerd tarief als pakket worden aangeboden. De prijzen beginnen bij € 32.990 excl. BPM/BTW.

Nieuwe Opel Vivaro: eerste foto’s en info

Gepubliceerd: 23 januari 2019

Door de overname van Opel door PSA kon het gebeuren dat de Opel Vivaro al binnen vijf jaar wordt vervangen voor een geheel nieuw model, dat nagenoeg gelijk is aan de Peugeot Expert en consorten. Nieuw is dat de elektrische versie nu al voor 2020 is aangekondigd.

NV300 concept_zijaanzicht DJI_0028-1200x900

Nissan onthult NV300 Concept-van op Brussels Motor Show

Gepubliceerd: 19 januari 2019

De NV300 Concept-van is een fraai voorbeeld van nieuwe mogelijkheden om Nissan bedrijfsauto’s te leveren die nog meer dan nu de perfecte en flexibele partner zijn voor gebruikers in diverse beroepsgroepen. Enerzijds praktisch en betrouwbaar en anderzijds ingericht om het werk met meer kwaliteit en plezier te doen.

Dubbeltest: Mercedes V 250 d - Vito 114 CDI

Gepubliceerd: 15 januari 2019

Wanneer veel luxe moet samengaan met veel ruimte, is een dikke stationwagon of SUV een goede keuze. Maar niet automatisch de beste, zo bewijst dit riante duo van Mercedes-Benz: de V-klasse en de Vito met dubbele cabine. 

Fiat Ducato: ‘beste basis voor campers’

Gepubliceerd: 15 januari 2019

Lezers van het Duitse campermagazine Promobil hebben de Fiat Ducato uitgeroepen tot "Best Motorhome Base Vehicle 2019”, waarmee de sterke positie van de Italiaanse bestelauto wordt onderstreept. 

Zafira Life is voorbode nieuwe Opel Vivaro

Gepubliceerd: 09 januari 2019

Niet de Renault Trafic, maar de Peugeot Expert is voortaan de tweelingbroer van de Opel Vivaro. De personenversie, de Zafira Life, geeft een indicatie van de nieuwe bestelauto, die straks een kwartet vormt met verder nog de Citroën Jumpy en Toyota Proace. 

Schrijf u hier in voor onze wekelijkse gratis nieuwsbrief!

Geef u op voor onze wekelijkse gratis digitale nieuwsbrief en u bent verzekerd en altijd geheel op de hoogte van het laatste nieuws uit de bestelauto sector met video verslagen, achtergronden, bestelauto testverslagen, Expo nieuws en informatie van deelnemers en partners. 

Deel deze pagina:
10049