12 en 13 november 2019 Expo Houten
Aanvang over:

Laatste nieuws

Op deze pagina vindt u actueel nieuws uit het totale bestelauto segment.

post nl.jpg

Duurzame stadslogistiek in de lift bij PostNL

Gepubliceerd: 07 juli 2019

PostNL heeft de ambitie om in 2025 in 25 binnensteden uitstootvrij te bezorgen. Mede dankzij de samenwerking met SimplyMile bezorgt PostNL al sinds 2017 zakelijke goederen uitstootvrij in de binnenstad van Amsterdam

17-frigo-lp.jpg

Dometic gaat in 'last mile delivery'

Gepubliceerd: 07 juli 2019

Met de aankondiging van de Dometic Frigo DC begeeft Dometic zich op de groeiende markt voor mobiele bezorging. De onderneming richt zich daarbij vooral op de 'last mile delivery' - het laatste deel in het bezorgproces.

Ducato zijkant

Fiat Ducato Electric: geen standaard elektrische bus!

Gepubliceerd: 03 juli 2019

Fiat Professional heeft de afgelopen dagen de eerste elektrische bestelauto aan de pers getoond. In 2020 komt die op de markt, maar anders dan andere elektrische bestellers wordt deze op maat geconfigureerd voor specifieke klanten(groepen). Daarvoor zijn het afgelopen jaar miljoenen aan testkilometers geanalyseerd.

BEX_2019-wk27_foto7

TEST: Nieuwe Opel Vivaro

Gepubliceerd: 02 juli 2019

Anders dan de Opel Combo heeft de geheel nieuwe Vivaro geen specifiek Opel-karakter meegekregen. Daarvoor kwam de mogelijke inbreng van de Duitsers te laat. En dat is absoluut geen slecht nieuws. 

vw transporter 472019.jpg

Bedrijfsautomarkt boekt lichte groei in eerste halfjaar

Gepubliceerd: 02 juli 2019

In het eerste halfjaar van 2019 is de afzet van bedrijfsauto’s in Nederland licht toegenomen. De teller reikte tot 44.174 stuks, tegen 43.951 in dezelfde periode vorig jaar. Dit blijkt uit cijfers van de RDC.

01_bott_vario3

Bott maakt nieuwe generatie inrichting lichter en veiliger

Gepubliceerd: 02 juli 2019

Bott presenteert zijn nieuwe, ultra-lichtgewicht bedrijfswageninrichting Bott Vario3. Het is 15 procent lichter geworden dan de vorige generatie. Nieuwe opties en praktische elementen voor een snelle en gemakkelijke ladingbeveiliging maken het tot ‘meer dan alleen’ een nieuwe inrichting, aldus Bott.

klimaat akkoord.png

Klimaatakkoord: 50.000 elektrische bestelauto’s in 2025

Gepubliceerd: 01 juli 2019

Het klimaatakkoord afgelopen vrijdag gepresenteerd door het kabinet, ruimt flink wat ruimte in voor het goederenvervoer en meer specifiek: voor de bestelauto. Het slechte nieuws daarin, de accijns en MRB gaan omhoog. Het goede nieuws...

Nissan Navara - King Cab Red and Double Cab Blue 2-1200x800

Vernieuwde Nissan Navara: robuuster, intelligenter en efficiënter

Gepubliceerd: 01 juli 2019

Nissan presenteert de vernieuwde Navara. De pick-up is robuuster, intelligenter en efficiënter dan zijn voorganger. Ook wordt de aantrekkingskracht vergroot met een reeks nieuwe voorzieningen voor extra comfort en veiligheid. De Europese orderboeken openen begin juli 2019.

201703-Bestelauto-vakbeurs.jpg

Help mee met de eerste Monitor Lichte Bedrijfswagens!

Gepubliceerd: 27 juni 2019

Dit jaar wordt voor de eerste keer de Monitor Lichte Bedrijfswagens uitgevoerd, een groot opgezet onderzoek met als doel een duidelijk beeld te krijgen van trends, ontwikkelingen en voorkeuren op het gebied van bestelauto’s. Dit RAI-initiatief kan echter niet zonder uw hulp!

Ronald van Tiel - FleetGO 2.jpg

Telematicabedrijf RitAssist heet nu FleetGo

Gepubliceerd: 27 juni 2019

(Persbericht)
Na een transitieperiode gaat telematicabedrijf RitAssist ook in Nederland verder onder de naam FleetGO. Onder deze naam is het bedrijf al meerdere jaren actief in Europa.

Schrijf u hier in voor onze wekelijkse gratis nieuwsbrief!

Geef u op voor onze wekelijkse gratis digitale nieuwsbrief en u bent verzekerd en altijd geheel op de hoogte van het laatste nieuws uit de bestelauto sector met video verslagen, achtergronden, bestelauto testverslagen, Expo nieuws en informatie van deelnemers en partners. 

Deel deze pagina:
10034