10 en 11 november 2020 Expo Houten
Aanvang over:

Laatste nieuws

Op deze pagina vindt u actueel nieuws uit het totale bestelauto segment.

Video_Check

Ford introduceert PickUp&Clean en spoort klanten aan om thuis te blijven

Gepubliceerd: 24 maart 2020

Het COVID-19 (Corona) virus heeft grote impact op ons dagelijks leven. Niet alleen de manier van werken is veranderd, thuissituaties zijn ook veranderd. 
Bij Ford staat de gezondheid van medewerkers, dealerorganisatie en klanten voorop en om het risico op verspreiding van COVID-19 zo veel mogelijk te vermijden, spoort Ford mensen aan om thuis te blijven. 

sixt mobility.jpg

App van Sixt Mobility Consulting ontlast wagenparkbeheer

Gepubliceerd: 23 maart 2020

In de eerste vijf maanden na de lancering van de smartphone-app ‘The Companion’ van Sixt Mobility Consulting is het ongeveer 13.000 keer gedownload, meldt het bedrijf.

01_Politie-Renault-Master-1170x784

De Politie kiest voor nieuwe Renault Master

Gepubliceerd: 16 maart 2020

De Politie neemt 27 exemplaren van de Renault Master in gebruik. Renault Nederland heeft een aanbesteding gewonnen voor de levering van nieuwe politievoertuigen die worden ingezet als mobiel kantoor tijdens (grote) verkeerscontroles.

03-Toyota-terreinwagens-voor-Nationale-Politie

Toyota terreinwagens voor Nationale Politie

Gepubliceerd: 14 maart 2020

Toyota heeft een overeenkomst gesloten met de Nationale Politie voor de levering van nieuwe terreinwagens. De capaciteiten van de Toyota Hilux en Toyota Land Cruiser, in combinatie met de kwaliteit van de dienstverlening van de Nederlandse Toyota organisatie en de prijs gaven na een uitgebreid aanbestedingstraject de doorslag.

Citroen-200000-x-Berlingo.jpg

200.000 x Berlingo

Gepubliceerd: 11 maart 2020

Nog geen anderhalf jaar na zijn lancering, heeft Citroën al 200.000 exemplaren van de derde generatie van de Berlingo verkocht.

MB Vito 2020.png

De vernieuwde Mercedes-Benz Vito: aantrekkelijke upgrade voor de veelzijdige middelgrote bestelwagen

Gepubliceerd: 10 maart 2020

Mercedes-Benz introduceert een opgefriste versie van de Vito. Het belangrijkste nieuws betreft de nieuwe generatie dieselmotoren en innovaties op het gebied van infotainment en assistentiesystemen. Hij is vanaf april 2020 te bestellen en kost vanaf € 18.990 voor de Vito 110 FWD Economy.

verizon bus

Wat kan de logistieke sector in 2020 verwachten?

Gepubliceerd: 04 maart 2020

De logistieke sector lijkt op een kantelpunt te zijn aanbeland. Hightech-oplossingen in combinatie met de snelheid van 5G boren een heel nieuw scala van mogelijkheden en voordelen aan – voor de logistieke en transportsector en daarmee ook voor wagenparkbeheerders. 

02_Transit_Custom-Ford-bedrijfswagens-breekt-records-en-blikt-vooruit

Bestelautoverkoop opnieuw in het rood

Gepubliceerd: 03 maart 2020

Opnieuw een min voor de bestelautoverkoop in Nederland afgelopen maand. Februari sluit af met 13,2 procent minder verkopen vergeleken met dezelfde maand vorig jaar. Alle grote bestelwagenmerken boeten in, Mercedes nog het minst. Dat blijkt uit cijfers van het RDC, bewerkt door Bestelauto-expo.nl. 

streetscooter-edr-1170x658.jpg

Deutsche Post/DHL staakt productie StreetScooter

Gepubliceerd: 03 maart 2020

Deutsche Post DHL Group gaat de productie van elektrische bestelwagens van dochteronderneming StreetScooter dit jaar volledig stopzetten. Men accepteert nu al geen nieuwe orders meer. De doorslaggevende reden voor de verrassende beslissing zijn de economische onzekerheden die het coronavirus veroorzaakt.

e-trucks-400x285.jpg

Provincie Gelderland: subsidie voor elektrische bestelauto’s en vrachtwagens

Gepubliceerd: 03 maart 2020

Voor ondernemers in de provincie Gelderland is het nu extra aantrekkelijk om hun transport te verduurzamen vanwege diverse subsidies. Men kan bijvoorbeeld 4.000 euro subsidie krijgen voor de aanschaf of lease van een elektrische bestelauto of vrachtauto. En 1.500 euro subsidie voor een vrachtfiets van 3.000 euro of meer.

Schrijf u hier in voor onze wekelijkse gratis nieuwsbrief!

Geef u op voor onze wekelijkse gratis digitale nieuwsbrief en u bent verzekerd en altijd geheel op de hoogte van het laatste nieuws uit de bestelauto sector met video verslagen, achtergronden, bestelauto testverslagen, Expo nieuws en informatie van deelnemers en partners. 

Deel deze pagina:
10034