12 en 13 november 2019 Expo Houten
Aanvang over:

Laatste nieuws

Op deze pagina vindt u actueel nieuws uit het totale bestelauto segment.

Renault-TRAFIC-en-MASTER.jpg

Renault maakt prijzen vernieuwde Master en Trafic bekend

Gepubliceerd: 17 mei 2019

De Trafic en Master – de twee belangrijkste bedrijfswagens in het aanbod van Renault – zijn grondig vernieuwd. Beide modellen zijn aanzienlijk gemoderniseerd op het gebied van frontdesign, interieur, rijhulpsystemen en motoren. 

Sortimo eindhoven

Sortimo Eindhoven klaar voor de toekomst op nieuwe, ruimere locatie

Gepubliceerd: 16 mei 2019

Op 17 mei a.s. opent Sortimo Eindhoven feestelijk de deuren van de nieuwe locatie aan de Bedrijvenweg 11 in Eindhoven. De nieuwe vestiging biedt een stuk meer mogelijkheden dan de oude, en dat komt uiteraard de klanten ten goede.

Opel-Movano-506643

Nieuwe Open Movano: veilig, variabel en volledig connected

Gepubliceerd: 15 mei 2019

Opel heeft het jongste en modernste aanbod van lichte bedrijfswagens op de markt. Na de nieuwe Combo en Vivaro presenteert Opel nu de nieuwe Movano, het grootste model in het aanbod.

OvernameSternleasev2.jpg

Aandeelhouders SternLease akkoord met overname door ALD Automotive

Gepubliceerd: 10 mei 2019

De aandeelhouders van Stern Groep N.V. hebben tijdens de Algemene Vergadering de verkoop van SternLease B.V. aan ALD Automotive goedgekeurd. Dat maakt de leasemaatschappij vandaag bekend. 

AH crafter elektrisch.png

Albert Heijn bouwt 25 Crafters om naar elektrisch

Gepubliceerd: 09 mei 2019

Van de bestaande vloot van 400 Volkswagen Crafters gaat supermarktketen Albert Heijn er 25 ombouwen tot een elektrisch aangedreven variant. De bestelauto’s krijgen een resterend laadvermogen van 1.300 kg en een bereik van ongeveer 130 km.

IMAGE CP GLIWICE.jpg

Nieuwe Boxer, Jumper en Movano komen uit Polen

Gepubliceerd: 09 mei 2019

PSA, het moederbedrijf van Peugeot, Citroën en Opel, breidt haar productiecapaciteit voor de grote bestelauto’s Boxer, Jumper en Movano uit met een productielocatie in het Poolse Gliwice.

311612-vw-achtung-19-fd68e0-original-1557214921-968058

VIDEO: Klassewerk van Volkswagen Bedrijfswagens brengt praktijk naar leslokaal

Gepubliceerd: 07 mei 2019

Volkswagen Bedrijfswagens introduceert Klassewerk, een innovatieve lesmethode via Instagram Live. Daarbij worden MBO-studenten in de klas real-time ondersteund door specialisten uit de praktijk. Zo springt Klassewerk in op de...

mercedes-benzevito1-160867

100% Elektrische Mercedes-Benz eVito nu te bestellen

Gepubliceerd: 07 mei 2019

Mercedes-Benz Vans introduceert de volledig elektrische eVito. Het nieuwe model is efficiënt, flexibel en betrouwbaar en is bij uitstek geschikt voor gebruik in stedelijke gebieden. Mercedes-Benz start met de rijk uitgeruste eVito Launch Edition. Deze is vanaf heden te bestellen voor...

LOGO_MOOVE_FC

Wagenparken steeds moeilijker te verzekeren

Gepubliceerd: 06 mei 2019

Het is steeds onveiliger op de weg en de schadelast in de markt stijgt. De cijfers over 2018 spreken voor zichzelf: 502.000 ongelukken, 23.000 ernstig gewonden en een smartphone-gebruik in het verkeer van...

05-Toyota-Hilux-Challenger-voor-Dakar-coureur-Bernhard-ten-Brinke

Rijkswaterstaat kiest voor Toyota Hilux

Gepubliceerd: 02 mei 2019

De weginspecteurs van Rijkswaterstaat rijden binnenkort allemaal Toyota Hilux. De landelijke uitvoeringsorganisatie van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat heeft na een aanbesteding waaraan ook Toyota meedeed besloten ...

Op de hoogte blijven? Ontvang onze nieuwsbrief!

Geef u op voor onze wekelijkse gratis digitale nieuwsbrief en u bent verzekerd en altijd geheel op de hoogte van het laatste nieuws uit de bestelauto sector met video verslagen, achtergronden, bestelauto testverslagen, Expo nieuws en informatie van deelnemers en partners. 

Deel deze pagina:
10034