10 en 11 november 2020 Expo Houten
Aanvang over:

Zespersoons Fiat Talento Business Pro met dubbele cabine debuteert op Groene Sector Vakbeurs

Gepubliceerd: 14 januari 2019

In de dubbele cabine van de Fiat Talento Business Pro is plaats voor zes personen. Optioneel kan de passagiersbank voorin worden vervangen door een comfortabele en luxueuze passagiersstoel, waarmee de bedrijfswagen verandert in een vijfzitter. De Talento Business Pro is voorzien van een efficiënte 125 EcoJet-motor. Deze 1,6 liter twinturbodiesel levert een vermogen van 125 pk en 320 Nm koppel, is zuinig en betrouwbaar.

Rijke uitrusting
Bovendien staat de Talento Business Pro garant voor een optimaal rijcomfort. Zo is hij standaard uitgerust met airconditioning, cruise control, een radio en mp3-speler met Bluetooth en stuurwielbediening, een in hoogte en diepte verstelbaar stuurwiel, elektrische bedienbare ramen en spiegels, een fijne bestuurdersstoel met armsteun, lendesteun en hoogteverstelling, parkeersensoren achter en een achterbank met middenarmsteun en ISOFIX-aansluitingen. Ondernemers die nog meer luxe wensen, kunnen terecht bij de Fiat Professional-dealer voor advies op maat.

De nieuwe Fiat Talento Business Pro is van 15 t/m 17 januari te zien op de Groene Sector Vakbeurs in Hardenberg, op de stand van Fiat Professional. Meer informatie over de nieuwe uitvoering is beschikbaar op www.fiatprofessional.nl of via de Fiat Professional-dealer waar de Fiat Talento Business Pro na de beurs te bewonderen is.

Deel dit artikel:
Schrijf u hier in voor onze wekelijkse gratis nieuwsbrief!

Geef u op voor onze wekelijkse gratis digitale nieuwsbrief en u bent verzekerd en altijd geheel op de hoogte van het laatste nieuws uit de bestelauto sector met video verslagen, achtergronden, bestelauto testverslagen, Expo nieuws en informatie van deelnemers en partners. 

10048