10 en 11 november 2020 Expo Houten
Aanvang over:
Winactie Techniek Nederland1

Winactie: deel jouw waanzinnige bedrijfsauto-oplossing

Gepubliceerd: 05 september 2019

Heb jij een Zwitsers zakmes op wielen en wil jij jouw handige hacks delen met de rest van Nederland? Dan zoekt Techniek Nederland jou. Zet je bedrijfsauto op de foto, vertel wat meer over jouw slimme oplossing en gebruik de speciale hashtag #debestebedrijfswagen. De prijs? Een weekendje weg voor 2 personen of het hele gezin.

Een goede bedrijfswagen past als een handschoen; je hebt alles bij de hand wat je tijdens je werk nodig hebt. En dat niet alleen. Met een indeling die jij het handigst vindt en misschien ook wel met een of meer handige hacks.

Dubbele bodem
Een mooi voorbeeld van een slimme hack is die bij de bedrijfsauto van Remco van den Heuvel, al 13 jaar werkzaam bij Van Dorp. Zijn bedrijfswagen heeft een dubbele bodem, waardoor er plaats is voor 2 lades. ‘Kabels, draad en buizen gaan mee in de lades. Hierdoor blijft de vloer leeg en dat houdt de auto lekker overzichtelijk.’

#debestebedrijfswagen
Heb jij ook zo’n slimme oplossing? Deel die dan met Techniek Nederland via Facebook of Instagram en gebruik hierbij de hashtag #debestebedrijfswagen. Vinden ze bij Techniek Nederland jouw post te gek? Dan delen of regrammen ze hem.

Meedoen aan de actie kan tot en met 30 september, hierna maakt Techniek Nederland via Instagram en Facebook de winnaar bekend. 

Win een weekendje weg
De winnaar kan kiezen uit 1 van de volgende 2 prijzen:

  • Een weekendje weg voor 2 volwassenen en 2 kinderen, bestaande uit 2 overnachtingen met ontbijt (t.w.v. € 200,-).
  • Een weekendje weg voor 2 personen, bestaande uit 2 overnachtingen met ontbijt en 1x diner (t.w.v. € 200,-).

Actievoorwaarden
Meer weten? Lees dan de actievoorwaarden, deze staan op de site van Techniek Nederland.

Bron: Technieknederland.nl

Deel dit artikel:
Schrijf u hier in voor onze wekelijkse gratis nieuwsbrief!

Geef u op voor onze wekelijkse gratis digitale nieuwsbrief en u bent verzekerd en altijd geheel op de hoogte van het laatste nieuws uit de bestelauto sector met video verslagen, achtergronden, bestelauto testverslagen, Expo nieuws en informatie van deelnemers en partners. 

10048