10 en 11 november 2020 Expo Houten
Aanvang over:
UPS erkent Marlon Molenaar als 'Secretaresse van het Jaar'.jpg

UPS-chauffeurs erkennen ‘Secretaresse van het Jaar’ in Nederland

Gepubliceerd: 19 april 2019

UPS Nederland maakt vandaag bekend dat Marlon Molenaar uit Arnhem de titel ‘Secretaresse van het Jaar’ ontvangt. Deze erkenning volgt na nominatie door UPS-chauffeurs.

"Een UPS-chauffeur bezoekt gemiddeld ongeveer honderd adressen per dag. Met deze onderscheiding bedanken we alle secretaresses die onze chauffeurs elke dag helpen wanneer ze pakketten komen afleveren of ophalen," zegt Massimo Perrotti, marketingmanager UPS Benelux. "We waarderen deze secretaresses enorm en met deze jaarlijkse prijs willen UPS en onze chauffeurs hun professionaliteit, toewijding en harde werken extra onder de aandacht brengen."

UPS vroeg elk van zijn chauffeurs een favoriete secretaresse te nomineren waarmee zij dagelijks contact hebben. "Met deze onderscheiding willen we de secretaresses bedanken voor de uitstekende service die ze leveren en hun voortreffelijke klantcontact. Deze liggen in lijn met de waarden die UPS als bedrijf vooropstelt," aldus Perrotti. UPS-chauffeur Sebastiaan Chaigneau legt uit waarom hij Marlon Molenaar heeft genomineerd: "Het is altijd een plezier om een pakket af te leveren of op te halen bij haar bedrijf Humanoid. Marlon verwelkomt me met een glimlach, staat altijd klaar om te helpen en heeft alle pakketten en documenten perfect georganiseerd voor het ophalen. Ze is een topsecretaresse en ik ben blij dat ik via deze onderscheiding mijn waardering voor haar harde werken kan tonen.”

Marlon Molenaar is vanochtend blij verrast met de prijs: “Ik had eigenlijk een vrije dag, maar collega’s vroegen of ik voor een afspraak nog op kantoor wilde komen. Ik waardeer deze prijs enorm en werk al jaren fijn samen met UPS.” Twan van de Laar, global sales director Humanoid voegt hieraan toe: “Wij zijn een kledingbedrijf en versturen veel pakketten over de hele wereld. Wij onderstrepen Marlon’s toewijding aan goede dienstverlening, van het versturen van pakketten naar de VS en binnen Europa tot aan Korea en Japan.”

Deel dit artikel:
Schrijf u hier in voor onze wekelijkse gratis nieuwsbrief!

Geef u op voor onze wekelijkse gratis digitale nieuwsbrief en u bent verzekerd en altijd geheel op de hoogte van het laatste nieuws uit de bestelauto sector met video verslagen, achtergronden, bestelauto testverslagen, Expo nieuws en informatie van deelnemers en partners. 

10048