10 en 11 november 2020 Expo Houten
Aanvang over:
parkeerdek-441599

Transporter T-Edition: verschil moet er zijn, ook in 2019

Gepubliceerd: 29 januari 2019

Ook in 2019 maakt Volkswagens Bedrijfswagens het verschil voor ondernemers. Zo is de populaire Transporter tijdelijk verkrijgbaar als extra luxe T-Edition met een pakket extra’s ter waarde van ruim € 10.000 voor een meerprijs van slechts € 3.550. En daarbij zijn ook sportieve accenten te zetten: dynamische ondernemers kunnen het aanvullende T-Edition Sport-pakket bestellen voor € 300.

De Transporter T-Edition is gebaseerd op de luxueuze Highline-uitvoering. De al zeer uitgebreide standaarduitrusting daarvan wordt aangevuld met diverse hightech elementen. Om te beginnen is er de Adaptive Cruise Control, waarmee de Transporter T-Edition automatisch een veilige afstand tot de voorligger kan aanhouden. Ook inbegrepen zijn LED-koplampen, Light Assist (grootlichtassistent), lichtmetalen velgen en de handige Mijn Volkswagen bedrijfswagen app inclusief één jaar gratis ritregistratie of 3 maanden Fleetportal. Dit pakket vertegenwoordigt een waarde van € 10.293, maar wordt door de Volkswagen bedrijfswagendealer tijdelijk geleverd voor slechts € 3.550.

Extra sportiviteit: Transporter T-Edition met Sport-pakket
Ondernemers die graag nog sportiever voor de dag komen, kunnen kiezen voor de Transporter T-Edition met Sport-pakket. Dit pakket staat voor opvallende accenten als de ‘corner styling’ op de voorbumper in zwart of grijs (afhankelijk van de exterieurkleur) en sidestyling ter hoogte van de dorpels (ook in zwart of grijs). Eveneens inbegrepen zijn striping op de flanken, Sport-logo’s op de voorschermen en de Sport-beschermrand van de achterbumper. In het interieur zijn vloermatten met Sport-embleem de luxe blikvangers. Op de Transporter T-Edition bedraagt de meerprijs voor het Sport-pakket slechts € 300 (normaal € 700).

Voordeel dat verder gaat
Een extra luxe Transporter werkt wel zo lekker, maar het voordeel gaat verder: ondernemers die hun oude bestelwagen inruilen voor een Transporter T-Edition kunnen rekenen op een inruilpremie van € 2.000. Bovendien biedt Volkswagen Financial Services een Financial Lease-contract aan met een zeer scherp rentetarief van 2,99%. Daarbij is bovendien twee jaar extra garantie inbegrepen. Dat betekent: 4 jaar zorgeloos rijden en werken.

De Transporter T-Edition is te zien op de Volkswagen Bedrijfswagens stand tijdens de Bouwbeurs, van 4 t/m 8 februari 2019 in de Jaarbeurs in Utrecht.

Deel dit artikel:
Schrijf u hier in voor onze wekelijkse gratis nieuwsbrief!

Geef u op voor onze wekelijkse gratis digitale nieuwsbrief en u bent verzekerd en altijd geheel op de hoogte van het laatste nieuws uit de bestelauto sector met video verslagen, achtergronden, bestelauto testverslagen, Expo nieuws en informatie van deelnemers en partners. 

10048