10 en 11 november 2020 Expo Houten
Aanvang over:

Rhino Products opent Europees distributiecentrum

Gepubliceerd: 31 januari 2019

Toonaangevend Europees fabrikant van accessoires voor bedrijfswagens, Rhino Products, heeft met het openen van een distributiecentrum in Venlo-Grubbenvorst in Nederland de volgende stap gezet in de ambitieuze Europese uitbreidingsplannen van het bedrijf.

Deze opslagfaciliteit, met een oppervlakte van 11.100 m², is nu, naast een bestaand magazijn in Mölnlycke in Zweden en een verkoopkantoor in Kraków in Polen, het hoofdkantoor voor alle Europese activiteiten van de groep.

De verhuizing naar het distributiecentrum viel tevens samen met de overstap naar DPD als Rhino's centrale Europese logistieke partner, waardoor het bedrijf hun klanten nu snellere levertijden aan kan bieden. Bestellingen uit de Benelux en Duitsland worden de volgende dag geleverd en bestellingen uit de rest van Europa worden binnen 2 tot 3 dagen bezorgd.

Steve Egerton, de Managing Director van de Rhino Group, legt uit dat "het distributiecentrum de volgende stap is op weg naar een leidende positie op de wereldmarkt als fabrikant van accessoires voor bedrijfswagens. We hebben meer dan één miljoen euro in deze locatie geïnvesteerd, en kijken uit naar verdere groei binnen Europa".

Juist nu er veel zorgen over Brexit zijn in het Europese bedrijfsleven, is het openen van deze locatie bijzonder welkom en positief nieuws voor de zakenwereld. Egerton legt uit: "Het openen van dit magazijn is slechts een van de vele belangrijke stappen die we nemen om ons voor te bereiden op elk mogelijk scenario van de voorwaarden waaronder Groot Brittannië de Europese unie zal verlaten. Wat de politieke uitkomst ook zal zijn, Rhino is er klaar voor en kijkt uit naar nog een jaar van groei en uitbreiding."
 

Deel dit artikel:
Schrijf u hier in voor onze wekelijkse gratis nieuwsbrief!

Geef u op voor onze wekelijkse gratis digitale nieuwsbrief en u bent verzekerd en altijd geheel op de hoogte van het laatste nieuws uit de bestelauto sector met video verslagen, achtergronden, bestelauto testverslagen, Expo nieuws en informatie van deelnemers en partners. 

10048