10 en 11 november 2020 Expo Houten
Aanvang over:

PSA lanceert Free2Move Lease in Nederland

Gepubliceerd: 02 december 2018

In navolging van Spanje, Italië, België, Frankrijk, Duitsland en de UK, wordt Free2Move Lease deze maand ook in Nederland gelanceerd voor leasing. Free2Move is in 2017 door de groep gelanceerd om “voor 2030 de mobiliteitsverlener bij uitstek te worden.”

Universeel
Free2Move had al de pijlers Connect Fleet en Fleetsharing, en daar komt nu dus een leasetak bij die zich richt op operationele lease voor B2B klanten. “De private lease formules blijven een specialiteit van de captives Opel Finance en PSA Finance”, meldt Lloyd de Meza, namens PSA verantwoordelijk voor het merk in Nederland. Free2Move start in december met zijn activiteiten voor Peugeot, Citroën en DS en in januari 2019 worden de activiteiten voor Opel gelanceerd.

In een later stadium moet Free2Move zich als een echte universele leasemaatschappij gaan ontpoppen. “De leasemarkt in Nederland is zeer competitief. Om als merken enigszins onafhankelijk te kunnen opereren is een sterke in-house leasemaatschappij onmisbaar", zegt Lloyd de Meza. Naast personenauto’s kunnen ook bestelauto’s worden geleast via het mobiliteitsmerk.

Deel dit artikel:
Schrijf u hier in voor onze wekelijkse gratis nieuwsbrief!

Geef u op voor onze wekelijkse gratis digitale nieuwsbrief en u bent verzekerd en altijd geheel op de hoogte van het laatste nieuws uit de bestelauto sector met video verslagen, achtergronden, bestelauto testverslagen, Expo nieuws en informatie van deelnemers en partners. 

10048