10 en 11 november 2020 Expo Houten
Aanvang over:

Politie bevrijdt bestuurder uit eigen bestelauto

Gepubliceerd: 19 november 2018

In de nacht van zaterdag op zondag kreeg de meldkamer van de politie een toch wel wat bijzonder telefoontje. Een man had zich per ongeluk achter in zijn bestelbus opgesloten en kon er niet meer uit. Hij vroeg daarom de politie te komen helpen.

Om het ook nog een mysterieus tintje te geven te maken werd de verbinding kort daarna verbroken. Gelukkig was de locatie van de betreffende bus inmiddels bekend en konden agenten ter plaatse poolshoogte nemen. Ze klopten op de zijkant van de bus en daar werd op gereageerd:

Ja, hallo?

Politie, wij komen u bevrijden.

Ja, graag ik kan er zelf niet uitkomen.

Uiteindelijk bleek dat de hendel aan de binnenkant van de bestelauto, waarmee de deur van binnenuit geopend kan worden, ontbrak. De verbinding met de politie was verbroken omdat de accu van de telefoon leeg was. (foto: Facebook / Politie Alkmaar)

Deel dit artikel:
Schrijf u hier in voor onze wekelijkse gratis nieuwsbrief!

Geef u op voor onze wekelijkse gratis digitale nieuwsbrief en u bent verzekerd en altijd geheel op de hoogte van het laatste nieuws uit de bestelauto sector met video verslagen, achtergronden, bestelauto testverslagen, Expo nieuws en informatie van deelnemers en partners. 

10048