10 en 11 november 2020 Expo Houten
Aanvang over:

Nu ook materieel tracken bij Verizon Connect

Gepubliceerd: 12 november 2018

Telematicabedrijf Verizon Connect breidt zijn fleetmanagementsysteem REVEAL uit met een oplossing waarmee gebruikers naast voertuigen ook assets kunnen beheren, zoals kranen, trailers en graafmachines. Ook kunnen er ‘geofence-alerts’ worden ingesteld.

Volgens Verizon Connect krijgen bedrijven niet alleen beter inzicht in de locaties en prestaties van waardevol materieel, ze kunnen ook de assets optimaal inzetten, onderhoud beter inplannen en het risico op diefstal en andere vormen van ongeautoriseerd gebruik verkleinen. 
Vergelijkbaar met de voertuigvolgfunctionaliteit van REVEAL verkrijgen gebruikers met de nieuwe asset-trackingoplossing zowel near-realtime als achteraf inzicht in de gps-locaties van hun materieel.  Ook is het mogelijk om te zien of apparatuur stationair draait en hoe vaak het wordt ingezet.

Tegen diefstal en ander ongeautoriseerd gebruik is het mogelijk om geofence-alerts in te stellen, die de beheerder direct waarschuwen op het moment dat apparatuur buiten werktijd wordt aangezet of verplaatst – of wanneer machines zich buiten hun aangewezen werkgebied begeven. Via een onlinedashboard kunnen gebruikers al hun assets volgen.

Volgens Jan Willem Doornbos, Senior Marketing Manager Central Europe bij Verizon Connect, zal de uitbreiding van het systeem bedrijven helpen nog efficiënter te werken, operationele kosten te verlagen en hun planning te verbeteren. “Met de lancering van ons gps-volgsysteem voor assets verstevigen we onze positie in de markt. Veel bedrijven in de Benelux vertrouwen al op onze oplossing om ze te helpen bij het beheren van hun voertuigen en werknemers.”
 

Deel dit artikel:
Schrijf u hier in voor onze wekelijkse gratis nieuwsbrief!

Geef u op voor onze wekelijkse gratis digitale nieuwsbrief en u bent verzekerd en altijd geheel op de hoogte van het laatste nieuws uit de bestelauto sector met video verslagen, achtergronden, bestelauto testverslagen, Expo nieuws en informatie van deelnemers en partners. 

10048