10 en 11 november 2020 Expo Houten
Aanvang over:

Nieuwe pick-up: Volkswagen Tarok Concept

Gepubliceerd: 12 november 2018

Hij is niet voor Europa en dat is jammer, want de Tarok Concept zou een leuke aanvulling op het bedrijfsautogamma van Volkswagen zijn. De getoonde auto, een studiemodel, is vooralsnog voorbehouden aan de Latijns-Amerikaanse markt. 

De Tarok is niet alleen een alleraardigst ogend model, hij heeft ook een bijzonder slimme laadvloer. Hierbij is de wand tussen achterbankleuning verschuifbaar richting de voorstoelen, zodat je een extra lange laadvloer kunt realiseren. Handig wanneer je met maximaal twee personen onderweg bent. Van alleen al dit idee zal de Nederlandse belastinginspecteur echter gruwelen; onmogelijk dat zoiets hier genade kan vinden. Maar met een vaste wand is de Tarok wat ons betreft ook een leuke en welkome auto. We moeten het maar even met de plaatjes doen. 

  
 

Deel dit artikel:
Schrijf u hier in voor onze wekelijkse gratis nieuwsbrief!

Geef u op voor onze wekelijkse gratis digitale nieuwsbrief en u bent verzekerd en altijd geheel op de hoogte van het laatste nieuws uit de bestelauto sector met video verslagen, achtergronden, bestelauto testverslagen, Expo nieuws en informatie van deelnemers en partners. 

10048