10 en 11 november 2020 Expo Houten
Aanvang over:

Nieuwe koeriersdienst-oplossingen bij Volkswagen Bedrijfswagens

Gepubliceerd: 09 oktober 2018

Volkswagen Bedrijfswagens gaat pasklare voertuigen leveren voor koeriersdiensten. Het werkt hiervoor samen met onder anderen cityBOX en de nieuwe partner Karhof.

Op basis van de Caddy, Transporter en Crafter levert het maatwerk. Een voorbeeld is de getoonde Crafter chassis-cabine met gesloten-laadbakopbouw, voorzien van lichtgewicht zijwandpanelen, lat-om-lat-betimmering en naar wens met een volledig gespoten laadbak. De laadbakken zijn in verschillende lengte- en hoogtevarianten leverbaar. Nieuw is verder een pakket aan WA- en Casco-verzekeringen voor deze sector. Volkswagen Bedrijfswagens zegt hiermee tegemoet te komen aan vragen uit de branche om voertuigen in deze sector in dekking te nemen. De speciale ‘koeriersverzekering’ is zowel in combinatie met Financial Lease als Full Operational Lease af te sluiten. 
 

Deel dit artikel:
Schrijf u hier in voor onze wekelijkse gratis nieuwsbrief!

Geef u op voor onze wekelijkse gratis digitale nieuwsbrief en u bent verzekerd en altijd geheel op de hoogte van het laatste nieuws uit de bestelauto sector met video verslagen, achtergronden, bestelauto testverslagen, Expo nieuws en informatie van deelnemers en partners. 

10048