10 en 11 november 2020 Expo Houten
Aanvang over:

Nieuwe ‘intermediair-mobiliteitsprovider’ Moobility van start

Gepubliceerd: 23 november 2018

Een no-nonsens mobiliteitsprovider, zo presenteert het nieuwe Moobility zich vandaag. Met een brede waaier aan producten (inclusief private lease en fleetmanagement) wil het een mobiliteitsoplossing vinden voor klanten. Het werkt daarbij samen met bestaande bedrijven. 

Moobility is feitelijk een intermediair voor de leasemaatschappijen, financieringsmaatschappijen, shortlease specialisten en autoverhuurders waarmee het samenwerkt. Ook voor private lease en wagenparkbeheer wordt samengewerkt met bestaande partijen. Welke partijen dat precies zijn, wordt niet bekend gemaakt.

Oprichters zijn Marc Oudshoorn en Richard Blaauw, beiden afkomstig van leasemaatschappij Multilease. Vandaag is de website live gegaan, waarop ook aanbiedingen van lease- en bestelauto’s. Het bedrijf zegt daarbij op zoek te gaan naar inkoopvoordelen. Het aanbod van ‘Moobility Specials’ bestaat uit elektrische stadsvoertuigen, koelwagens, personenbussen en rolstoelbussen.

Deel dit artikel:
Schrijf u hier in voor onze wekelijkse gratis nieuwsbrief!

Geef u op voor onze wekelijkse gratis digitale nieuwsbrief en u bent verzekerd en altijd geheel op de hoogte van het laatste nieuws uit de bestelauto sector met video verslagen, achtergronden, bestelauto testverslagen, Expo nieuws en informatie van deelnemers en partners. 

10048