10 en 11 november 2020 Expo Houten
Aanvang over:

Nieuw: Toyota Proace 4x4

Gepubliceerd: 09 oktober 2018

Toyota breidt het Proace-gamma uit met een 4x4-versie. Dat betekent niet alleen de toevoeging van een belangrijke nieuwe versie aan het Nederlandse gamma bedrijfswagens, maar ook aan dat van de 4WD-modellen Hilux en Land Cruiser. 

De Toyota Proace 4x4 wordt omgebouwd door het Franse Automobiles Dangel, waarmee de Nederlandse importeur Louwman & Parqui een overeenkomst sloot. Automobiles Dangel is al sinds 1975 actief in het aanpassen van personen- en bedrijfswagens naar 4x4-aandrijving. Dit van origine als verlengstuk van PSA Group, de partner waarmee Toyota de Proace ontwikkelde en bouwt. In opdracht van Louwman & Parqui gaat Automobiles Dangel een brede lijn van Proace modelvarianten voorzien van het ingenieuze Dangel 4x4 systeem, dat standaard is voorzien van elektronisch inschakelbare 4x4. “Hierdoor is de uitstoot en het brandstofverbruik onder normale rijomstandigheden zeer laag, met een gunstig effect op de total costs of ownership (TCO),” zo claimt de importeur. De Proace bedrijfswagens in 4x4 uitvoering staan vanaf eind november op de Nederlandse prijslijsten en worden daarna geleverd via alle Toyota dealers in Nederland. Standaard voorzien van Toyota’s 3 jaar – 100.000 km fabrieksgarantie (hetgeen het eerst bereikt is) en de full service met een vast aanspreekpunt bij de Toyota dealer. 

De Toyota Proace is ook te zien op de Bestelauto Expo. Meld u hier aan voor een gratis bezoek en maak een proefrit met de Proace.
 

Deel dit artikel:
Schrijf u hier in voor onze wekelijkse gratis nieuwsbrief!

Geef u op voor onze wekelijkse gratis digitale nieuwsbrief en u bent verzekerd en altijd geheel op de hoogte van het laatste nieuws uit de bestelauto sector met video verslagen, achtergronden, bestelauto testverslagen, Expo nieuws en informatie van deelnemers en partners. 

10048