10 en 11 november 2020 Expo Houten
Aanvang over:

Nieuw Bedrijfswagenconcept van start!

Gepubliceerd: 15 augustus 2018

Vandaag gaat een nieuw concept voor bedrijfswagens van start. Helo is het merkonafhankelijk kanaal voor bedrijfswagens tot 3.5t. Op een transparante wijze nieuwe bestelwagens aanbieden tegen de scherpst mogelijk prijzen, dat is het doel van helo. En met het volledige dienstenaanbod zorgt helo ervoor dat de bedrijfswagen compleet met bijvoorbeeld in/opbouw wordt afgeleverd. De klant kan gelijk rijden en dus geld verdienen.

Het aanbod bestaat uit fabrieksnieuwe bedrijfswagens van de meest populaire Europese en Aziatische merken. Op de website www.say-helo.nl is het hele aanbod zichtbaar. Daarnaast is bestelling op maat ook mogelijk. En de klant kan ook terecht op drie locaties in Limburg en Noord-Brabant: Helmond, Nieuwstadt en Maastricht.

De klant kan bovendien op alle locaties van helo terecht voor compleet onderhoud aan de bedrijfswagens: van APK en LPK tot en met eigen schadeherstel.

Dicht bij de klant;
helo is een samenwerking van Hengens Mobiliteitsgroep en Loven Truck Helmond, twee familiebedrijven die al jaren heel dicht bij hun klanten staan.

Hensgens Mobiliteitsgroep
Hensgens Mobiliteitsgroep bestaat meer dan 60 jaar en richt zich op de verkoop en het onderhoud van nieuwe/gebruikte personen en bedrijfsauto’s. Hensgens Mobiliteitsgroep heeft vestigingen in Nieuwstadt, Maastricht en Havert-Selfkant. Hensgens Mobiliteitsgroep is merkdealer van Selected By, erkend reparateur van Mazda en specialist in de merken Hyundai en Honda. Middels het merk Selected By kan men bij Hensgens elk automerk aanschaffen, nieuw en gebruikt, tegen de beste prijs, met meer garantie dan de merkdealer en service die het verwachtingspatroon overtreft. Ook  schadeherstel, financieringen en leaseconstructies behoren tot het aanbod van Hensgens Mobiliteitsgroep.

Loven Truck Helmond
Loven Truck Helmond is een deel van de LOVEN Beheer Groep. Dit bedrijf bestaat al bijna 100 jaar en al die tijd is het bedrijf gericht op verkoop en service van bedrijfswagens. Naast de vestiging in Helmond, zijn er vestigingen in Heerlen, Maastricht en in het Duitse Dueren. Het merk vertegenwoordigt tal van bedrijfswagenmerken als DAF, Tatra, Alltrucks en Wielton. Met openingstijden van 7 uur ’s morgens tot 20 uur ’s avonds staat de service altijd klaar voor elke bedrijf. Zelfs in het weekend kan de klant er terecht. Naast het aanbod van bedrijfswagens, biedt Loven een groot scala van diensten aan als financiering, eigen onderdelenvoorziening, schadeherstel en carrosseriebouw.

Deel dit artikel:
Schrijf u hier in voor onze wekelijkse gratis nieuwsbrief!

Geef u op voor onze wekelijkse gratis digitale nieuwsbrief en u bent verzekerd en altijd geheel op de hoogte van het laatste nieuws uit de bestelauto sector met video verslagen, achtergronden, bestelauto testverslagen, Expo nieuws en informatie van deelnemers en partners. 

10048