10 en 11 november 2020 Expo Houten
Aanvang over:

MooveSharing: nieuwe dienst voor (bestel)autodelen

Gepubliceerd: 21 september 2018

Moove Connected Mobility, leverancier van automotive telematica, komt met een nieuwe dienst op het gebied van autodelen: MooveSharing. Het product bestaat uit een app en de ‘MooveBox’ waarin de sleutel van de deelauto wordt bewaard. Hiermee krijgen meerdere personen toegang tot het voertuig zonder sleuteloverdracht. 

De gebruiker bedient de MooveBox met zijn of haar MooveSharing-app. Plaatsing van de MooveBox is in vrijwel elk voertuig mogelijk. Omdat de MooveBox niet hoeft te worden ingebouwd, is er ook geen sprake van hoge inbouwkosten meldt het bedrijf in een verklaring. ‘Met MooveSharing is autodelen voor iedere organisatie bereikbaar en bovendien snel te implementeren. Zodra de fleetmanager de gebruikers heeft geautoriseerd, is de poolauto klaar voor gebruik door meerdere mensen.' De tool is bij uitstek geschikt voor In-car delivery. Denk hierbij aan nachtelijke bevoorrading van servicevoertuigen. De bezorger heeft met de App toegang tot alle voertuigen die moeten worden bevoorraad en hoeft niet langer alle sleutels bij zich te hebben.

Moove heeft voor MooveSharing gekozen voor Bluetooth, zodat het systeem ook in parkeergarages werkt. Geautoriseerde medewerkers kunnen met de reserveringsmodule in MooveSharing een auto ook online reserveren. MooveSharing is er in diverse abonnementsvormen, vanaf € 9,50 per maand. 

Deel dit artikel:
Schrijf u hier in voor onze wekelijkse gratis nieuwsbrief!

Geef u op voor onze wekelijkse gratis digitale nieuwsbrief en u bent verzekerd en altijd geheel op de hoogte van het laatste nieuws uit de bestelauto sector met video verslagen, achtergronden, bestelauto testverslagen, Expo nieuws en informatie van deelnemers en partners. 

10048