10 en 11 november 2020 Expo Houten
Aanvang over:
LA_MANUFACTURE_CITROEN

La Manufacture: Citroën ‘Professional’

Gepubliceerd: 20 september 2018

Bij Citroën nemen ze de identiteit van hun merk steeds serieuzer. Niet alleen bij de personenauto’s, maar juist ook bij de bestelwagens. Hiervoor is ‘La Manufacture Citroën’ ontwikkeld: een duidelijke identificatie van de bedrijfsautokant van de Citroën-dealer, met bijbehorende aanvullende en specifieke dienstverlening.

Net als ‘La Maison’, voor de personenauto-klanten van de dealer, moet ‘La Manufacture’ nadrukkelijk verwijzen naar de expertise van Citroën als bedrijfsautomerk, inclusief de typerende Franse creativiteit. Een eigen uitstraling dus, die wat frivoler overkomt dan het zakelijke ‘Peugeot Professional’ van het zustermerk. De bestelauto-klant moet zich thuisvoelen bij onder meer rood-wit-gestreepte parkeerplaatsen, banieren, een speciale balie en waarschijnlijk ook een team van specialisten daarachter dat van wanten weet. Bestelauto’s verkopen en onderhouden is immers een vak apart!  
ESA-Nissan
 

Deel dit artikel:
Schrijf u hier in voor onze wekelijkse gratis nieuwsbrief!

Geef u op voor onze wekelijkse gratis digitale nieuwsbrief en u bent verzekerd en altijd geheel op de hoogte van het laatste nieuws uit de bestelauto sector met video verslagen, achtergronden, bestelauto testverslagen, Expo nieuws en informatie van deelnemers en partners. 

10048