10 en 11 november 2020 Expo Houten
Aanvang over:

Kwartetten met de International Van of the Year

Gepubliceerd: 20 september 2018

De Peugeot Partner, Citroën Berlingo, Opel Combo en Vauxhall Combo (alleen UK) zijn als gemeenschappelijke producten van PSA samen uitgeroepen tot International Van of the Year 2019. Een mooie onderscheiding, die jaarlijks wordt uitgereikt aan een bestelauto(-reeks) die in het afgelopen jaar op de markt is gekomen. Een mooie opsteker voor PSA, dat in een later stadium de Opel Vivaro nog gaat adopteren als variatie op het thema Expert-Jumpy; het lijkt onwaarschijnlijk dat de Opel Movano zijn carrière op korte termijn voortzet als Boxer/Jumper-afgeleide.

De nieuwe compacte bestelwagens zetten een traditie voort die begon in 1996, toen de Berlingo en Partner hun voorzichtige eerste schreden in de woelige autowereld zetten. Ze maakten echter razendsnel vrienden vanwege hun brede inzetbaarheid in combinatie met enkele schier onverwoestbare motoren en een uitstekend weggedrag. De nieuwste Partner, Berlingo en nu ook Combo verschijnen meteen in twee lengtevarianten en met een keur aan benzine- en dieselmotoren. De levering in Nederland begint eind dit jaar. 
 

Deel dit artikel:

Gerelateerde exposanten

Schrijf u hier in voor onze wekelijkse gratis nieuwsbrief!

Geef u op voor onze wekelijkse gratis digitale nieuwsbrief en u bent verzekerd en altijd geheel op de hoogte van het laatste nieuws uit de bestelauto sector met video verslagen, achtergronden, bestelauto testverslagen, Expo nieuws en informatie van deelnemers en partners. 

10048