10 en 11 november 2020 Expo Houten
Aanvang over:

Goed bezochte Bestelauto Expo krijgt vervolg in 2019

Gepubliceerd: 20 november 2018

De tweede editie van de Bestelauto Expo zit erop. Het evenement heeft in de vernieuwde opzet bijna dubbel zoveel bezoekers getrokken dan vorig jaar, waarbij er deze editie wederom een mooie dwarsdoorsnede te zien was van de bestelautomarkt met alle bedrijvigheid eromheen.

‘Uiteraard’ op de beurs aanwezig waren de Bestelauto van het Jaar 2019, de Peugeot Expert en de internationale Van of the Year 2019 Citroen Berlingo en Opel Combo. Toyota showde haar primeur, een speciale uitvoering van de Proace bestelauto. Aandacht voor de elektrische bestelauto was er ook, zowel op de beursvloer (onder andere met de Volkswagen e-Crafter, de Streetscooter, een prototype van de IZUSU Pick-up Full Electric en de Zolution) als ook tijdens het congresprogramma. 

Met een bijna verdubbeling van het aantal bezoekers (2089) ten opzichte van de eerste editie in 2017 (1175), is organisator Patrick van Tilburg van EXPOmotion tevreden. “We hebben dit jaar een start gemaakt met ons online nieuwsplatform, het nieuwe magazine  (oplagen van 70.000 exemplaren dat landelijk wordt verspreidt onder bestelauto-eigenaren en -beheerders), het congres voor Fleet-mobiliteitsmanagers en wagenparkbeheerders en de beurs met een breed aanbod van bestelautomerken en toeleveranciers. Ik mag concluderen dat dit platform een vaste positie in de mediakalender heeft verworven. Ook mede door het feit dat de MobiliteitsRAI voor 2019 is geannuleerd en wij ons met dit platform juist heel duidelijke richten op de afnemer en beheerder(s) binnen het totale Bestelauto segment tot 3500Kg, komt er zeker weer een volgende Bestelauto Expo-editie op: 12 en 13 november 2019 - wederom in Expo Houten”.

Op deze pagina vindt u het fotoalbum.

Bron: Trends in Autoleasing

Deel dit artikel:
Schrijf u hier in voor onze wekelijkse gratis nieuwsbrief!

Geef u op voor onze wekelijkse gratis digitale nieuwsbrief en u bent verzekerd en altijd geheel op de hoogte van het laatste nieuws uit de bestelauto sector met video verslagen, achtergronden, bestelauto testverslagen, Expo nieuws en informatie van deelnemers en partners. 

10048