10 en 11 november 2020 Expo Houten
Aanvang over:

Ford Qualified Vehicle Modifier programma start in Nederland

Gepubliceerd: 19 november 2018
  • Ford Nederland presenteert eerste twee gecertificeerde ombouwers voor bedrijfswagens
  • Ford Qualified Vehicle Modifiers (QVM): erkende ombouwpartners voor maatwerkoplossingen volgens kwaliteits- en veiligheidsnormen Ford Bedrijfswagens
  • Snoeks Automotive uit Nieuw-Vennep en Tribus uit Utrecht sluiten zich als eerst aan

Ford Nederland heeft de eerste gecertificeerde ombouwers aan zijn Qualified Vehicle Modifier (QVM) programma toegevoegd. Snoeks Automotive en Tribus hebben hun certificaten ontvangen uit handen van het QVM-team van Ford Motor Company. In 2019 zal het QVM programma verder worden uitgebreid met nog eens vijf ombouwpartners.

Ford Qualified Vehicle Modifiers zijn erkende ombouwpartners die maatwerkoplossingen bieden volgens de kwaliteits- en veiligheidsnormen die Ford Bedrijfswagens voorschrijft. De ombouwpartners moeten bewijzen dat de voertuigen zijn omgebouwd volgens Fords Body and Equipment Mounting Manual. Daarnaast moeten ze een uitgebreid kwaliteitsproces geïmplementeerd hebben en voor de ombouw een garantie bieden die overeenkomt met de garantievoorwaarden van Ford. 

“Ondernemingen vertrouwen op de capaciteit en duurzaamheid van de Ford Transit range. Als het sterkst groeiende bedrijfswagenmerk in Nederland dragen we met dit programma, volledig goedgekeurd door Ford, bij aan de verdere ontwikkeling en uitbreiding van de Transit range. Daarmee willen wij tegemoet komen aan de hoge verwachtingen van onze klanten. De QVM erkenning verzekerd klanten immers van de best mogelijke service en het juiste materiaal”, aldus Daan Koppert, manager Commercial Vehicles van Ford Nederland.

   
 

Deel dit artikel:

Gerelateerde exposanten

Schrijf u hier in voor onze wekelijkse gratis nieuwsbrief!

Geef u op voor onze wekelijkse gratis digitale nieuwsbrief en u bent verzekerd en altijd geheel op de hoogte van het laatste nieuws uit de bestelauto sector met video verslagen, achtergronden, bestelauto testverslagen, Expo nieuws en informatie van deelnemers en partners. 

10048