10 en 11 november 2020 Expo Houten
Aanvang over:

Beelen servicepartner voor elektrische MAXUS EV80

Gepubliceerd: 16 oktober 2018

Nadat LeasePlan eerder het exclusieve partnership had bemachtigd om de volledig elektrische bestelauto Maxus EV 80 te gaan voeren, is nu Autocentrum Beelen officieel benoemd tot servicepartner. Daartoe waren al eerder eigen ev-monteurs opgeleid.

Autocentrum Beelen is onlangs officieel door SAIC Mobility Europe, de Chinese producent van de Maxus, benoemd tot servicepartner van Maxus. Het gaat onderhoud en reparaties uitvoeren voor deze elektrische middenklasse bestelauto. Beelen heeft vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Almere en Lisserbroek waarmee een belangrijk deel van de randstad is afgedekt. 

Volgens directeur Frank Beelen zal de vraag naar elektrisch aangedreven bestelauto’s de komende jaren flink groeien aangezien veel steden initiatieven ontplooien om luchtvervuiling en verkeerscongestie te verminderen. “Wij merken dat steeds meer bedrijven, mede uit het oogpunt van imago en reputatie, voor schoon vervoer kiezen. Gebruikers van de bestelwagens van Maxus kunnen nu bij ons terecht voor alle onderhouds- en reparatiewerkzaamheden.”

Eerder maakte SAIC Mobility Europe bekend dat LeasePlan operational leasing aanbiedt voor Maxus voor het vasteland van Europa. “Nederlandse wagenparkbeheerders die willen besparen op de operationele kosten van hun vloot en emissievrije bestelauto's willen inzetten voor bijvoorbeeld stadsdistributie zijn hierdoor verzekerd van twee professionele partijen die zorgdragen voor de levering/leasing en voor onderhoud en reparatie van hun Maxus bedrijfsauto's”, aldus SAIC.

Bestelauto Expo was afgelopen april aanwezig bij de introductie van de Maxus bij De Beelen Groep. Bestelautojournalist Jeroen Ekeler voelde de Maxus kort aan de tand. Zie hier zijn video verslag.
 

Deel dit artikel:
Schrijf u hier in voor onze wekelijkse gratis nieuwsbrief!

Geef u op voor onze wekelijkse gratis digitale nieuwsbrief en u bent verzekerd en altijd geheel op de hoogte van het laatste nieuws uit de bestelauto sector met video verslagen, achtergronden, bestelauto testverslagen, Expo nieuws en informatie van deelnemers en partners. 

10048