12 en 13 november 2019 Expo Houten
Aanvang over:

Achtergronden

Intelligente Mercedes-shuttle voor BASF

Gepubliceerd: 09 oktober 2018

Mercedes-Benz Vans en BASF gaan samenwerken op het gebied van mobiliteit. Het eerste project betreft de inzet van een shuttlebus op het fabrieksterrein van BASF in Ludwigshafen.

Ford, Uber en Lyft kondigen samenwerking aan met SharedStreets

Gepubliceerd: 09 oktober 2018

Autofabrikanten spannen zich steeds nadrukkelijker in om de mobiliteit in steden te verbeteren door meer te doen dan alleen auto’s te bouwen. Ze ontwerpen vervoersconcepten of taakgerichte stadsvoertuigen en sluiten zich aan bij organisaties die een vergelijkbaar doel nastreven. 

Nieuw: Toyota Proace 4x4

Gepubliceerd: 09 oktober 2018

Toyota breidt het Proace-gamma uit met een 4x4-versie. Dat betekent niet alleen de toevoeging van een belangrijke nieuwe versie aan het Nederlandse gamma bedrijfswagens, maar ook aan dat van de 4WD-modellen Hilux en Land Cruiser. 

Nieuwe koeriersdienst-oplossingen bij Volkswagen Bedrijfswagens

Gepubliceerd: 09 oktober 2018

Volkswagen Bedrijfswagens gaat pasklare voertuigen leveren voor koeriersdiensten. Het werkt hiervoor samen met onder anderen cityBOX en de nieuwe partner Karhof.

Extra Amsterdamse subsidie voor elektrische bestelauto

Gepubliceerd: 08 oktober 2018

Amsterdam stelt 6 ton subsidie beschikbaar voor een nieuwe regeling om veelrijders in de stad over te halen om een elektrische (bestel)auto aan te schaffen. Het subsidiebedrag per voertuig bedraagt maximaal 5.500 euro.

EM_nieuws_week40_foto2

ZF maakt ‘kleine zelfstandige’ van bestelauto

Gepubliceerd: 03 oktober 2018

Een pakketbezorger die zelf zijn bestelauto bestuurt? Hoeft niet meer, zegt ZF Friedrichshafen AG, producent van onder meer aandrijfsystemen. De komende vijf jaar investeert het maar liefst € 12 miljard in e-mobiliteit en autonoom rijden in de wereld van logistiek.

eu foto

EU stemt over toekomstige CO2-doelstellingen

Gepubliceerd: 01 oktober 2018

Aankomende woensdag stemt het Europees Parlement over de toekomstige CO2-doelstellingen voor auto's en bestelwagens, de European Automobile Manufacturers 'Association (ACEA) vestigt de aandacht van de besluitvormers op het belang van deze plenaire stemming - niet alleen voor het milieu, maar ook ook voor de toekomst van de EU-auto-industrie.

MooveSharing: nieuwe dienst voor (bestel)autodelen

Gepubliceerd: 21 september 2018

Moove Connected Mobility, leverancier van automotive telematica, komt met een nieuwe dienst op het gebied van autodelen: MooveSharing. Het product bestaat uit een app en de ‘MooveBox’ waarin de sleutel van de deelauto wordt bewaard. Hiermee krijgen meerdere personen toegang tot het voertuig zonder sleuteloverdracht. 
 

Kwartetten met de International Van of the Year

Gepubliceerd: 20 september 2018

De Peugeot Partner, Citroën Berlingo, Opel Combo en Vauxhall Combo (alleen UK) zijn als gemeenschappelijke producten van PSA samen uitgeroepen tot International Van of the Year 2019. Een mooie onderscheiding, die jaarlijks wordt uitgereikt aan een bestelauto(-reeks) die in het afgelopen jaar op de markt is gekomen.

LA_MANUFACTURE_CITROEN

La Manufacture: Citroën ‘Professional’

Gepubliceerd: 20 september 2018

Bij Citroën nemen ze de identiteit van hun merk steeds serieuzer. Niet alleen bij de personenauto’s, maar juist ook bij de bestelwagens. Hiervoor is ‘La Manufacture Citroën’ ontwikkeld: een duidelijke identificatie van de bedrijfsautokant van de Citroën-dealer, met bijbehorende aanvullende en specifieke dienstverlening. 

Op de hoogte blijven? Ontvang onze nieuwsbrief!

Geef u op voor onze tweewekelijkse gratis digitale nieuwsbrief en u bent verzekerd en altijd geheel op de hoogte van het laatste nieuws uit de bestelauto sector met video verslagen, achtergronden, bestelauto testverslagen, Expo nieuws en informatie van deelnemers en partners. 

Deel deze pagina:
10048