10 en 11 november 2020 Expo Houten
Aanvang over:

Achtergronden

Onverminderde groei van bestelauto’s in Europa

Gepubliceerd: 23 november 2018

De verkoop van de lichte bestelauto’s in Europa blijft met 60.000 stuks maar doorgroeien. Nederland behoort met een totale toename van ruim 4.000 bestelauto’s tot een van de grootste stijgers.

Nieuwe ‘intermediair-mobiliteitsprovider’ Moobility van start

Gepubliceerd: 23 november 2018

Een no-nonsens mobiliteitsprovider, zo presenteert het nieuwe Moobility zich vandaag. Met een brede waaier aan producten (inclusief private lease en fleetmanagement) wil het een mobiliteitsoplossing vinden voor klanten. Het werkt daarbij samen met bestaande bedrijven. 

Ontheffing voor elektrisch aangedreven bestelauto's

Gepubliceerd: 20 november 2018

Eindelijk! Minister Cora Van Nieuwenhuizen (Infrastructuur en Waterstaat) gaat zich inzetten voor de inmiddels 5 maanden uitgestelde vrijstelling van het C-rijbewijs voor elektrische bestelauto’s. 

Politie bevrijdt bestuurder uit eigen bestelauto

Gepubliceerd: 19 november 2018

In de nacht van zaterdag op zondag kreeg de meldkamer van de politie een toch wel wat bijzonder telefoontje. Een man had zich per ongeluk achter in zijn bestelbus opgesloten en kon er niet meer uit. Hij vroeg daarom de politie te komen helpen.

PostNL in de top van duurzaamste logistieke bedrijven ter wereld

Gepubliceerd: 19 november 2018

PostNL behoort tot een van de het meest duurzame bedrijven ter wereld in de logistieke en transportsector volgens de Dow Jones Sustainability Index (DJSI). PostNL staat al meerdere jaren bovenaan de lijst duurzame bedrijven in zijn sector.

Ford Qualified Vehicle Modifier programma start in Nederland

Gepubliceerd: 19 november 2018

Ford Nederland heeft de eerste gecertificeerde ombouwers aan zijn Qualified Vehicle Modifier (QVM) programma toegevoegd. Snoeks Automotive en Tribus hebben hun certificaten ontvangen uit handen van het QVM-team van Ford Motor Company. In 2019 zal het QVM programma verder worden uitgebreid met nog eens vijf ombouwpartners. 

De opmars van de leasebestelauto…

Gepubliceerd: 19 november 2018

Van het totale bestelautobestand in Nederland, ruim 900.000, is ongeveer 16 procent een leasebus. Dat lijkt niet veel, maar van de nieuwe bestelauto’s – van 1 tot 5 jaar oud – wordt maar liefst de helft ingezet met een leasecontract. De leasebranche draait zich dan ook warm om bestelautoleasing nog beter op de kaart te zetten.

Ford, Walmart en Postmates werken samen voor zelfrijdende thuisbezorging

Gepubliceerd: 19 november 2018

Na een lange dag op werk of het managen van de schema’s van de kinderen, is alleen de gedachte om nog boodschappen te moeten doen al vermoeiend. Zeker als supermarkten in de buurt niet op een fijne locatie liggen. 

Nu al 100.000 VW’s uit Poolse bestelautofabriek

Gepubliceerd: 12 november 2018

In ‘Werk Wrze?nia’, de nieuwe bestelautofabriek van Volkswagen Pozna?, is onlangs de 100.000e bestelauto geproduceerd: een rode Crafter met de bestemming Zwitserland. 

Nieuwe pick-up: Volkswagen Tarok Concept

Gepubliceerd: 12 november 2018

Hij is niet voor Europa en dat is jammer, want de Tarok Concept zou een leuke aanvulling op het bedrijfsautogamma van Volkswagen zijn. De getoonde auto, een studiemodel, is vooralsnog voorbehouden aan de Latijns-Amerikaanse markt. 

Schrijf u hier in voor onze wekelijkse gratis nieuwsbrief!

Geef u op voor onze wekelijkse gratis digitale nieuwsbrief en u bent verzekerd en altijd geheel op de hoogte van het laatste nieuws uit de bestelauto sector met video verslagen, achtergronden, bestelauto testverslagen, Expo nieuws en informatie van deelnemers en partners. 

Deel deze pagina:
10048