12 en 13 november 2019 Expo Houten
Aanvang over:

Achtergronden

PostNL in de top van duurzaamste logistieke bedrijven ter wereld

Gepubliceerd: 19 november 2018

PostNL behoort tot een van de het meest duurzame bedrijven ter wereld in de logistieke en transportsector volgens de Dow Jones Sustainability Index (DJSI). PostNL staat al meerdere jaren bovenaan de lijst duurzame bedrijven in zijn sector.

Ford Qualified Vehicle Modifier programma start in Nederland

Gepubliceerd: 19 november 2018

Ford Nederland heeft de eerste gecertificeerde ombouwers aan zijn Qualified Vehicle Modifier (QVM) programma toegevoegd. Snoeks Automotive en Tribus hebben hun certificaten ontvangen uit handen van het QVM-team van Ford Motor Company. In 2019 zal het QVM programma verder worden uitgebreid met nog eens vijf ombouwpartners. 

De opmars van de leasebestelauto…

Gepubliceerd: 19 november 2018

Van het totale bestelautobestand in Nederland, ruim 900.000, is ongeveer 16 procent een leasebus. Dat lijkt niet veel, maar van de nieuwe bestelauto’s – van 1 tot 5 jaar oud – wordt maar liefst de helft ingezet met een leasecontract. De leasebranche draait zich dan ook warm om bestelautoleasing nog beter op de kaart te zetten.

Ford, Walmart en Postmates werken samen voor zelfrijdende thuisbezorging

Gepubliceerd: 19 november 2018

Na een lange dag op werk of het managen van de schema’s van de kinderen, is alleen de gedachte om nog boodschappen te moeten doen al vermoeiend. Zeker als supermarkten in de buurt niet op een fijne locatie liggen. 

Nu al 100.000 VW’s uit Poolse bestelautofabriek

Gepubliceerd: 12 november 2018

In ‘Werk Wrze?nia’, de nieuwe bestelautofabriek van Volkswagen Pozna?, is onlangs de 100.000e bestelauto geproduceerd: een rode Crafter met de bestemming Zwitserland. 

Nieuwe pick-up: Volkswagen Tarok Concept

Gepubliceerd: 12 november 2018

Hij is niet voor Europa en dat is jammer, want de Tarok Concept zou een leuke aanvulling op het bedrijfsautogamma van Volkswagen zijn. De getoonde auto, een studiemodel, is vooralsnog voorbehouden aan de Latijns-Amerikaanse markt. 

Mitsubishi brengt nieuwe L200

Gepubliceerd: 12 november 2018

Aan nieuwe pick-ups geen gebrek in de autowereld; nu is het de beurt aan Mitsubishi, dat in Bangkok een nieuwe editie van de L200 presenteert. De nieuwe versie komt net op tijd: de Japanse 1-tons pick-up viert dit jaar zijn 40e verjaardag. 

Renault bouwt nieuwe bestelauto’s voor Nissan en Mitsubishi

Gepubliceerd: 12 november 2018

De Renault Kangoo krijgt een zustermodel in de vorm van de geheel nieuwe Nissan NV250. Daarnaast gaat Renault voor Mitsubishi een nieuwe bestelauto bouwen op basis van de Trafic. Dit model is bedoeld voor de export naar Australië en Nieuw-Zeeland. 

Nu ook materieel tracken bij Verizon Connect

Gepubliceerd: 12 november 2018

Telematicabedrijf Verizon Connect breidt zijn fleetmanagementsysteem REVEAL uit met een oplossing waarmee gebruikers naast voertuigen ook assets kunnen beheren, zoals kranen, trailers en graafmachines. Ook kunnen er ‘geofence-alerts’ worden ingesteld.

15 elektrische Renault Masters Z.E. voor PostNL

Gepubliceerd: 12 november 2018

PostNL heeft vijftien exemplaren van de elektrisch aangedreven Renault Master Z.E. in gebruik genomen. De emissievrije bestelbus speelt een belangrijke rol bij het realiseren van de ambitie van PostNL ten aanzien van CO2-reductie: uitstootvrije post- en pakketbezorging in 25 binnensteden in 2025.

Schrijf u hier in voor onze wekelijkse gratis nieuwsbrief!

Geef u op voor onze wekelijkse gratis digitale nieuwsbrief en u bent verzekerd en altijd geheel op de hoogte van het laatste nieuws uit de bestelauto sector met video verslagen, achtergronden, bestelauto testverslagen, Expo nieuws en informatie van deelnemers en partners. 

Deel deze pagina:
10048