12 en 13 november 2019 Expo Houten
Aanvang over:

Achtergronden

Ford, Walmart en Postmates werken samen voor zelfrijdende thuisbezorging

Gepubliceerd: 19 november 2018

Na een lange dag op werk of het managen van de schema’s van de kinderen, is alleen de gedachte om nog boodschappen te moeten doen al vermoeiend. Zeker als supermarkten in de buurt niet op een fijne locatie liggen. 

Nu al 100.000 VW’s uit Poolse bestelautofabriek

Gepubliceerd: 12 november 2018

In ‘Werk Wrze?nia’, de nieuwe bestelautofabriek van Volkswagen Pozna?, is onlangs de 100.000e bestelauto geproduceerd: een rode Crafter met de bestemming Zwitserland. 

Nieuwe pick-up: Volkswagen Tarok Concept

Gepubliceerd: 12 november 2018

Hij is niet voor Europa en dat is jammer, want de Tarok Concept zou een leuke aanvulling op het bedrijfsautogamma van Volkswagen zijn. De getoonde auto, een studiemodel, is vooralsnog voorbehouden aan de Latijns-Amerikaanse markt. 

Mitsubishi brengt nieuwe L200

Gepubliceerd: 12 november 2018

Aan nieuwe pick-ups geen gebrek in de autowereld; nu is het de beurt aan Mitsubishi, dat in Bangkok een nieuwe editie van de L200 presenteert. De nieuwe versie komt net op tijd: de Japanse 1-tons pick-up viert dit jaar zijn 40e verjaardag. 

Renault bouwt nieuwe bestelauto’s voor Nissan en Mitsubishi

Gepubliceerd: 12 november 2018

De Renault Kangoo krijgt een zustermodel in de vorm van de geheel nieuwe Nissan NV250. Daarnaast gaat Renault voor Mitsubishi een nieuwe bestelauto bouwen op basis van de Trafic. Dit model is bedoeld voor de export naar Australië en Nieuw-Zeeland. 

Nu ook materieel tracken bij Verizon Connect

Gepubliceerd: 12 november 2018

Telematicabedrijf Verizon Connect breidt zijn fleetmanagementsysteem REVEAL uit met een oplossing waarmee gebruikers naast voertuigen ook assets kunnen beheren, zoals kranen, trailers en graafmachines. Ook kunnen er ‘geofence-alerts’ worden ingesteld.

15 elektrische Renault Masters Z.E. voor PostNL

Gepubliceerd: 12 november 2018

PostNL heeft vijftien exemplaren van de elektrisch aangedreven Renault Master Z.E. in gebruik genomen. De emissievrije bestelbus speelt een belangrijke rol bij het realiseren van de ambitie van PostNL ten aanzien van CO2-reductie: uitstootvrije post- en pakketbezorging in 25 binnensteden in 2025.

Bestelautoverkoop heeft rugwind

Gepubliceerd: 06 november 2018

In oktober werden 6.975 nieuwe bestelauto's verkocht; 18% meer dan in oktober 2017. Ondanks de cumulatieve marktgroei van bijna 7% dit jaar verliezen de beide topmerken aan marktaandeel. De subtoppers Ford, Renault en Peugeot winnen daarentegen terrein.   

Nieuwe generatie diesels zijn schoon

Gepubliceerd: 05 november 2018

In een rapport dat vandaag is uitgegeven door de European Automobile Manufacturers 'Association (ACEA), wordt aangetoond dat de nieuwste generatie dieselauto's minder schadelijke stoffen uitstoten dan door velen wordt aangenomen. De uitstoot is in real-driving-omstandigheden (RDE) gemeten door de chauffeurs van de verschillende nationale goedkeuringsinstanties.

PSA: 'wij zijn de grootste in Europa’

Gepubliceerd: 30 oktober 2018

Jarenlang was het Renault, daarna Ford en nu PSA: fabrikanten van bestelauto’s die zeggen de grootste van Europa te zijn. Aan de tellingen is sinds de overname van Opel door PSA wel iets veranderd, zodat de claim van de Fransen legitiem lijkt. 

Op de hoogte blijven? Ontvang onze nieuwsbrief!

Geef u op voor onze tweewekelijkse gratis digitale nieuwsbrief en u bent verzekerd en altijd geheel op de hoogte van het laatste nieuws uit de bestelauto sector met video verslagen, achtergronden, bestelauto testverslagen, Expo nieuws en informatie van deelnemers en partners. 

Deel deze pagina:
10048