12 en 13 november 2019 Expo Houten
Aanvang over:

Achtergronden

Rhino Products opent Europees distributiecentrum

Gepubliceerd: 31 januari 2019

Toonaangevend Europees fabrikant van accessoires voor bedrijfswagens, Rhino Products, heeft met het openen van een distributiecentrum in Venlo-Grubbenvorst in Nederland de volgende stap gezet in de ambitieuze Europese uitbreidingsplannen van het bedrijf.

Duitsland klaar voor Volkswagen Grand California

Gepubliceerd: 29 januari 2019

Met een jaloersmakende vanaf-prijs van € 54.990 inclusief belastingen is de grote, nieuwe Grand California camper van Volkswagen in Duitsland in de verkoop gegaan. Wat de nieuweling in Nederland gaat kosten is nog niet bekend, maar weet wel dat het genoemde bedrag bij ons ongeveer voor de goedkoopste ‘kleine’ California geldt…

parkeerdek-441599

Transporter T-Edition: verschil moet er zijn, ook in 2019

Gepubliceerd: 29 januari 2019

Ook in 2019 maakt Volkswagens Bedrijfswagens het verschil voor ondernemers. Zo is de populaire Transporter tijdelijk verkrijgbaar als extra luxe T-Edition met een pakket extra’s ter waarde van ruim € 10.000 voor een meerprijs van slechts € 3.550. En daarbij zijn ook sportieve accenten te zetten: dynamische ondernemers kunnen het aanvullende T-Edition Sport-pakket bestellen voor € 300.

Nugget is nieuwe Ford Transit Custom camper

Gepubliceerd: 23 januari 2019

De Nugget-camper is nieuw ontwikkeld op basis van de Ford Transit Custom en omgebouwd door langetermijnpartner en camperspecialist Westfalia. In Duitsland is Nugget al een begrip, nu moet Europa volgen, maar Nederland is nog niet aan de beurt.

Citroën Jumper in klassieke jas

Gepubliceerd: 23 januari 2019

Als eerbetoon aan de Flaminio Bertoni, de Italiaanse ontwerper van niet alleen de Citroën DS maar ook de iconische bestelauto Citroën Type H, heeft de Italiaanse onderneming Caselini een set plaatwerk ontwikkeld waarmee je een Citroën Jumper de look kunt geven van de klassieker.

Bridgestone koopt TomTom Telematics

Gepubliceerd: 22 januari 2019

De Europese divisie van Bridgestone Corporation heeft TomTom Telematics gekocht voor 910 miljoen euro. Dit meldt Bridgestone.

Zespersoons Fiat Talento Business Pro met dubbele cabine debuteert op Groene Sector Vakbeurs

Gepubliceerd: 14 januari 2019

In de dubbele cabine van de Fiat Talento Business Pro is plaats voor zes personen. Optioneel kan de passagiersbank voorin worden vervangen door een comfortabele en luxueuze passagiersstoel, waarmee de bedrijfswagen verandert in een vijfzitter. De Talento Business Pro is voorzien van een efficiënte 125 EcoJet-motor.

Bezettingsgraad en verhuurtermijn van huurauto's groeit

Gepubliceerd: 14 januari 2019

Uit onderzoek van BOVAG Verhuur- en Deelautobedrijven blijkt dat de bezettingsgraad van de personenauto’s in de verhuur is gestegen van 72,4 in 2017 naar 73,5 procent dit jaar. De bezettingsgraad van bestelauto’s groeide nog harder - van 64,9 naar 70,9 procent - en de verhuurtermijn nam fors toe, van ruim 7 dagen vorig jaar naar 9,3 in 2018.

Vrijstellingsregeling C-rijbewijs elektrische bestelauto’s in mei van start

Gepubliceerd: 11 januari 2019

De nieuwe vrijstellingsregeling voor het C-rijbewijs voor elektrische bestelauto’s tot 4.250 kg zal, als alles volgens plan verloopt, in mei van dit jaar van start gaan. Het ministerie van IenW heeft dat bevestigd, meldt Transport en Logistiek Nederland.

subsidie_elektr-vrachtwagen

Amsterdam verlengt subsidie elektrische bestelauto’s

Gepubliceerd: 07 januari 2019

De gemeente Amsterdam verlengt de subsidieregeling voor bedrijven die willen overstappen naar een elektrische (bestel)auto tot 1 oktober 2019. Het subsidiebedrag per voertuig blijft maximaal 5000 euro. Voor (plug-in) elektrische bussen en vrachtwagens is er eveneens geld beschikbaa

Schrijf u hier in voor onze wekelijkse gratis nieuwsbrief!

Geef u op voor onze wekelijkse gratis digitale nieuwsbrief en u bent verzekerd en altijd geheel op de hoogte van het laatste nieuws uit de bestelauto sector met video verslagen, achtergronden, bestelauto testverslagen, Expo nieuws en informatie van deelnemers en partners. 

Deel deze pagina:
10048