10 en 11 november 2020 Expo Houten
Aanvang over:

Achtergronden

Dockr-Modality2-1

Groot onderzoek naar inzet EV voor servicelogistiek

Gepubliceerd: 06 maart 2019

Een kwart van de bestelauto’s die in grote steden af en aan rijden is voor installatie-, reparatie- en onderhoudswerkzaamheden. Dit zijn meestal niet de schoonste voertuigen. Daarom starten

ALD-Stern_Henk-van-der-Kwast-Carel-Bal-en-Jeroen-Kruisweg-002

Overname SternLease door ALD definitief

Gepubliceerd: 01 maart 2019

ALD Automotive heeft SternLease definitief overgenomen, op 1 maart is de overeenkomst getekend. ALD wordt daarmee de vijfde leasemaatschappij van Nederland en krijgt door de deal bovendien 85 extra vestigingen voor whitelabel leasing.

Klimaattafel negeert CO2-reductie door slimmer rijgedrag

Gepubliceerd: 26 februari 2019

Verbetering van rijgedrag is de eenvoudigste én goedkoopste manier om de verkeersemissies te verminderen. In de voorstellen van de Klimaattafel Mobiliteit ontbreekt echter deze meest voor de hand liggende optie om verkeersemissies te verminderen.

Hebben we straks voertuigloze wagenparken?

Gepubliceerd: 09 februari 2019

Over twintig jaar zal het bedrijfswagenpark bijna volledig onherkenbaar zijn voor iedereen die nu in deze sector werkzaam is. Ook de rol van de wagenparkbeheerder zal ingrijpend veranderen. Dat schrijft Shell in haar gisteren gepubliceerde rapport ‘Het wagenpark van de toekomst’.

Rhino Products opent Europees distributiecentrum

Gepubliceerd: 31 januari 2019

Toonaangevend Europees fabrikant van accessoires voor bedrijfswagens, Rhino Products, heeft met het openen van een distributiecentrum in Venlo-Grubbenvorst in Nederland de volgende stap gezet in de ambitieuze Europese uitbreidingsplannen van het bedrijf.

Duitsland klaar voor Volkswagen Grand California

Gepubliceerd: 29 januari 2019

Met een jaloersmakende vanaf-prijs van € 54.990 inclusief belastingen is de grote, nieuwe Grand California camper van Volkswagen in Duitsland in de verkoop gegaan. Wat de nieuweling in Nederland gaat kosten is nog niet bekend, maar weet wel dat het genoemde bedrag bij ons ongeveer voor de goedkoopste ‘kleine’ California geldt…

parkeerdek-441599

Transporter T-Edition: verschil moet er zijn, ook in 2019

Gepubliceerd: 29 januari 2019

Ook in 2019 maakt Volkswagens Bedrijfswagens het verschil voor ondernemers. Zo is de populaire Transporter tijdelijk verkrijgbaar als extra luxe T-Edition met een pakket extra’s ter waarde van ruim € 10.000 voor een meerprijs van slechts € 3.550. En daarbij zijn ook sportieve accenten te zetten: dynamische ondernemers kunnen het aanvullende T-Edition Sport-pakket bestellen voor € 300.

Nugget is nieuwe Ford Transit Custom camper

Gepubliceerd: 23 januari 2019

De Nugget-camper is nieuw ontwikkeld op basis van de Ford Transit Custom en omgebouwd door langetermijnpartner en camperspecialist Westfalia. In Duitsland is Nugget al een begrip, nu moet Europa volgen, maar Nederland is nog niet aan de beurt.

Citroën Jumper in klassieke jas

Gepubliceerd: 23 januari 2019

Als eerbetoon aan de Flaminio Bertoni, de Italiaanse ontwerper van niet alleen de Citroën DS maar ook de iconische bestelauto Citroën Type H, heeft de Italiaanse onderneming Caselini een set plaatwerk ontwikkeld waarmee je een Citroën Jumper de look kunt geven van de klassieker.

Bridgestone koopt TomTom Telematics

Gepubliceerd: 22 januari 2019

De Europese divisie van Bridgestone Corporation heeft TomTom Telematics gekocht voor 910 miljoen euro. Dit meldt Bridgestone.

Schrijf u hier in voor onze wekelijkse gratis nieuwsbrief!

Geef u op voor onze wekelijkse gratis digitale nieuwsbrief en u bent verzekerd en altijd geheel op de hoogte van het laatste nieuws uit de bestelauto sector met video verslagen, achtergronden, bestelauto testverslagen, Expo nieuws en informatie van deelnemers en partners. 

Deel deze pagina:
10048