12 en 13 november 2019 Expo Houten
Aanvang over:

Achtergronden

Verhuisbedrijf in Groningen neemt Maxus EV80 in gebruik

Gepubliceerd: 29 november 2018

Dat is een volledig elektrische bus en bovendien de eerste Maxus EV80 met opbouw binnen Europa. Toch mooi.

426205627_Nissan presenteert visie op nieuwe elektrisch ecosysteem

Diesel bedankt… Feenstra stapt over op elektrische Nissan e-NV200

Gepubliceerd: 27 november 2018

Feenstra, allround technisch dienstverlener, maakt grote stappen met verduurzaming. Het bedrijf neemt 6 Nissan e-NV200’s in gebruik in de Gemeente Amsterdam en gaat na deze pilot een groot deel van de diesels in het wagenpark, daar waar het de operatie niet in gevaar brengt vervangen. Deze 6 elektrische Nissans worden ingezet door de servicedienst.

Tesla wil van Mercedes eSprinter betere bestelbus maken

Gepubliceerd: 27 november 2018

Gaat Tesla zijn kennis inzetten om van de elektrische uitvoering van de Sprinter een betere bus te maken?
De komst van de Mercedes eSprinter ligt niet ver van ons vandaan, de marktintroductie is volgend jaar. De ontwikkeling van deze bus is dus vrijwel ten einde.

Onverminderde groei van bestelauto’s in Europa

Gepubliceerd: 23 november 2018

De verkoop van de lichte bestelauto’s in Europa blijft met 60.000 stuks maar doorgroeien. Nederland behoort met een totale toename van ruim 4.000 bestelauto’s tot een van de grootste stijgers.

Nieuwe ‘intermediair-mobiliteitsprovider’ Moobility van start

Gepubliceerd: 23 november 2018

Een no-nonsens mobiliteitsprovider, zo presenteert het nieuwe Moobility zich vandaag. Met een brede waaier aan producten (inclusief private lease en fleetmanagement) wil het een mobiliteitsoplossing vinden voor klanten. Het werkt daarbij samen met bestaande bedrijven. 

Ontheffing voor elektrisch aangedreven bestelauto's

Gepubliceerd: 20 november 2018

Eindelijk! Minister Cora Van Nieuwenhuizen (Infrastructuur en Waterstaat) gaat zich inzetten voor de inmiddels 5 maanden uitgestelde vrijstelling van het C-rijbewijs voor elektrische bestelauto’s. 

Politie bevrijdt bestuurder uit eigen bestelauto

Gepubliceerd: 19 november 2018

In de nacht van zaterdag op zondag kreeg de meldkamer van de politie een toch wel wat bijzonder telefoontje. Een man had zich per ongeluk achter in zijn bestelbus opgesloten en kon er niet meer uit. Hij vroeg daarom de politie te komen helpen.

PostNL in de top van duurzaamste logistieke bedrijven ter wereld

Gepubliceerd: 19 november 2018

PostNL behoort tot een van de het meest duurzame bedrijven ter wereld in de logistieke en transportsector volgens de Dow Jones Sustainability Index (DJSI). PostNL staat al meerdere jaren bovenaan de lijst duurzame bedrijven in zijn sector.

Ford Qualified Vehicle Modifier programma start in Nederland

Gepubliceerd: 19 november 2018

Ford Nederland heeft de eerste gecertificeerde ombouwers aan zijn Qualified Vehicle Modifier (QVM) programma toegevoegd. Snoeks Automotive en Tribus hebben hun certificaten ontvangen uit handen van het QVM-team van Ford Motor Company. In 2019 zal het QVM programma verder worden uitgebreid met nog eens vijf ombouwpartners. 

De opmars van de leasebestelauto…

Gepubliceerd: 19 november 2018

Van het totale bestelautobestand in Nederland, ruim 900.000, is ongeveer 16 procent een leasebus. Dat lijkt niet veel, maar van de nieuwe bestelauto’s – van 1 tot 5 jaar oud – wordt maar liefst de helft ingezet met een leasecontract. De leasebranche draait zich dan ook warm om bestelautoleasing nog beter op de kaart te zetten.

Op de hoogte blijven? Ontvang onze nieuwsbrief!

Geef u op voor onze tweewekelijkse gratis digitale nieuwsbrief en u bent verzekerd en altijd geheel op de hoogte van het laatste nieuws uit de bestelauto sector met video verslagen, achtergronden, bestelauto testverslagen, Expo nieuws en informatie van deelnemers en partners. 

Deel deze pagina:
10048