Beurs is verplaatst naar 2021
Aanvang over:

Achtergronden

verizon-field-2.png

Werkopdrachten nu ook in Reveal van Verizon Connect

Gepubliceerd: 21 februari 2020

Verizon Connect heeft haar fleetmanagementsoftware Reveal uitgebreid met Reveal Field, een oplossing voor werkopdrachtbeheer.

Shell driven by data.jpg

De contouren van een datagedreven wagenpark tekenen zich af

Gepubliceerd: 12 november 2019

Ruim 72 procent van de ondervraagde wagenparkbeheerders geeft aan kansen te zien in technologieën om dagelijkse processen te automatiseren. Dat bleek eerder uit een groot opgezet onderzoek van Shell, ‘Het wagenpark van de toekomst’. Nu is er het vervolgonderzoek: Driven by Data. “De contouren van een toekomstige datagedreven wagenpark tekenen zich af.”

Webfleet.jpg

TomTom Telematics wordt Webfleet Solutions

Gepubliceerd: 09 september 2019

TomTom Telematics gaat per 1 oktober verder onder de naam Webfleet Solutions. Dat maakt Bridgestone vandaag bekend nadat het afgelopen april TomTom Telematics overnam. Met Webfleet Solutions wil Bridgestone zijn klanten een ruimere waaier aan digitale mobiliteits- en fleetoplossingen bieden en zijn positie als wereldleider versterken.

Winactie Techniek Nederland1

Winactie: deel jouw waanzinnige bedrijfsauto-oplossing

Gepubliceerd: 05 september 2019

Heb jij een Zwitsers zakmes op wielen en wil jij jouw handige hacks delen met de rest van Nederland? Dan zoekt Techniek Nederland jou. Zet je bedrijfsauto op de foto, vertel wat meer over jouw slimme oplossing en gebruik de speciale hashtag #debestebedrijfswagen. De prijs? Een weekendje weg voor 2 personen of het hele gezin.

0_BARB-beach-image-2

Man rijdt busje strand op, busje drijft weg

Gepubliceerd: 24 april 2019

Anno 2019 zijn er nog steeds mensen die met hun auto het strand oprijden en verrast worden door oprukkende vloed. Zaterdag was het weer zo ver, en kon een Brit zijn Ford Transit afschrijven. Idyllische video na de breek.

UPS erkent Marlon Molenaar als 'Secretaresse van het Jaar'.jpg

UPS-chauffeurs erkennen ‘Secretaresse van het Jaar’ in Nederland

Gepubliceerd: 19 april 2019

UPS Nederland maakt vandaag bekend dat Marlon Molenaar uit Arnhem de titel ‘Secretaresse van het Jaar’ ontvangt. Deze erkenning volgt na nominatie door UPS-chauffeurs.

vebabox-benchmark-beeld.png

Sector onderschat de invloed van last mile delivery, GDP en global warming

Gepubliceerd: 10 april 2019

De sector voelt nog geen druk van de grote veranderingen in de Cold Chain, zo blijkt uit het benchmarkonderzoek Cold Chain Change, een onderzoek van VebaBox Cool Solutions. Het ontbreken van strategische plannen en investeringsklimaat zorgen voor een groot gebrek aan efficiency in bestaande ketens. 

Mobiliteit-technologie-web.jpg

Vlotter, veiliger en schoner rijden in stroomversnelling

Gepubliceerd: 21 maart 2019

Het lijkt wel of we in een stroomversnelling zitten als het gaat om technologische verbeteringen voor ons wagenpark. Nog niet zo heel lang geleden waren bedrijven al blij als ze een transporteur gevonden hadden die hun lading tijdig van A naar B wist te brengen.

Euro_coins_and_banknotes

Alle regionale en lokale subsidies op een rij

Gepubliceerd: 19 maart 2019

Een groot aantal gemeenten en andere Nederlandse overheidsinstellingen bevorderen elektrisch rijden via verschillende subsidies en regelingen voor zowel elektrische voertuigen als laadpunten.

Hacker-bestelwagen-low-1-1030x459

5 zaken die je moet weten over inbraken in bestelauto's 

Gepubliceerd: 07 maart 2019

Niet de pakketjes, maar hoogwaardig gereedschap is voor inbrekers het meest aantrekkelijk om te stelen uit een bestelbusje. Vooral in de nachtelijke uren roven bendes de busjes van ondernemers in de bouw leeg.

Schrijf u hier in voor onze wekelijkse gratis nieuwsbrief!

Geef u op voor onze wekelijkse gratis digitale nieuwsbrief en u bent verzekerd en altijd geheel op de hoogte van het laatste nieuws uit de bestelauto sector met video verslagen, achtergronden, bestelauto testverslagen, Expo nieuws en informatie van deelnemers en partners. 

Deel deze pagina:
10048