13 & 14 november 2018 Expo Houten
Aanvang over:

Achtergronden

Maxus-EV80

Beelen servicepartner voor elektrische MAXUS EV80

Gepubliceerd: 16 oktober 2018

Nadat LeasePlan eerder het exclusieve partnership had bemachtigd om de volledig elektrische bestelauto Maxus EV 80 te gaan voeren, is nu Autocentrum Beelen officieel benoemd tot servicepartner. Daartoe waren al eerder eigen ev-monteurs opgeleid.

Nieuwe Mitsubishi L200 maakt zich op voor debuut

Gepubliceerd: 15 oktober 2018

Mitsubishi Motors bouwt al veertig jaar robuuste pick-ups en verkocht wereldwijd al meer dan 4,7 miljoen exemplaren van de Mitsubishi L200.

Volkswagen wereldwijd: procentje erbij

Gepubliceerd: 14 oktober 2018

Eén enkele procent groei is niet iets waarvan een management meteen in feestvreugde ontsteekt. Aan de andere kant, als het om 3.500 auto’s extra gaat, mag je toch niet klagen. We doelen op de wereldwijde afzet van VW Bedrijfswagens in de eerste negen maanden van dit jaar. 

StreetScooter WORK XL is elektrische Transit

Gepubliceerd: 14 oktober 2018

Met zoveel woorden mag je het bovenstaande eigenlijk niet claimen, maar feit is dat de Ford Transit na aankomst van zijn oorspronkelijke productielocatie Turkije meteen bij het Ford-hoofdkantoor in Keulen wordt getransformeerd tot StreetScooter WORK XL. 

Volgend jaar nieuwe Opel Vivaro

Gepubliceerd: 14 oktober 2018

En dan plaatsen we daar natuurlijk een fotootje bij van een … Peugeot Expert? Jazeker, want die auto wordt de donor van de nieuwe Opel Vivaro, die als het ware overstapt naar een andere autofamilie: Renault wordt PSA.

Milieu en kosten drijfveren voor overstap elektrische bestelauto’s

Gepubliceerd: 12 oktober 2018

Een internationale studie van UPS en GreenBiz beschrijft de drijfveren en hindernissen van fleetowners voor een overstap naar elektrische voertuigen. De wil is er, 64 procent denkt ook nog eens flinke kostenvoordelen te behalen, maar uitdagingen zijn er ook.

Intelligente Mercedes-shuttle voor BASF

Gepubliceerd: 09 oktober 2018

Mercedes-Benz Vans en BASF gaan samenwerken op het gebied van mobiliteit. Het eerste project betreft de inzet van een shuttlebus op het fabrieksterrein van BASF in Ludwigshafen.

Ford, Uber en Lyft kondigen samenwerking aan met SharedStreets

Gepubliceerd: 09 oktober 2018

Autofabrikanten spannen zich steeds nadrukkelijker in om de mobiliteit in steden te verbeteren door meer te doen dan alleen auto’s te bouwen. Ze ontwerpen vervoersconcepten of taakgerichte stadsvoertuigen en sluiten zich aan bij organisaties die een vergelijkbaar doel nastreven. 

Nieuw: Toyota Proace 4x4

Gepubliceerd: 09 oktober 2018

Toyota breidt het Proace-gamma uit met een 4x4-versie. Dat betekent niet alleen de toevoeging van een belangrijke nieuwe versie aan het Nederlandse gamma bedrijfswagens, maar ook aan dat van de 4WD-modellen Hilux en Land Cruiser. 

Nieuwe koeriersdienst-oplossingen bij Volkswagen Bedrijfswagens

Gepubliceerd: 09 oktober 2018

Volkswagen Bedrijfswagens gaat pasklare voertuigen leveren voor koeriersdiensten. Het werkt hiervoor samen met onder anderen cityBOX en de nieuwe partner Karhof.

Op de hoogte blijven? Ontvang onze nieuwsbrief!

Geef u op voor onze tweewekelijkse gratis digitale nieuwsbrief en u bent verzekerd en altijd geheel op de hoogte van het laatste nieuws uit de bestelauto sector met video verslagen, achtergronden, bestelauto testverslagen, Expo nieuws en informatie van deelnemers en partners. 

Deel deze pagina:
10048