12 en 13 november 2019 Expo Houten
Aanvang over:

Achtergronden

0_BARB-beach-image-2

Man rijdt busje strand op, busje drijft weg

Gepubliceerd: 24 april 2019

Anno 2019 zijn er nog steeds mensen die met hun auto het strand oprijden en verrast worden door oprukkende vloed. Zaterdag was het weer zo ver, en kon een Brit zijn Ford Transit afschrijven. Idyllische video na de breek.

UPS erkent Marlon Molenaar als 'Secretaresse van het Jaar'.jpg

UPS-chauffeurs erkennen ‘Secretaresse van het Jaar’ in Nederland

Gepubliceerd: 19 april 2019

UPS Nederland maakt vandaag bekend dat Marlon Molenaar uit Arnhem de titel ‘Secretaresse van het Jaar’ ontvangt. Deze erkenning volgt na nominatie door UPS-chauffeurs.

vebabox-benchmark-beeld.png

Sector onderschat de invloed van last mile delivery, GDP en global warming

Gepubliceerd: 10 april 2019

De sector voelt nog geen druk van de grote veranderingen in de Cold Chain, zo blijkt uit het benchmarkonderzoek Cold Chain Change, een onderzoek van VebaBox Cool Solutions. Het ontbreken van strategische plannen en investeringsklimaat zorgen voor een groot gebrek aan efficiency in bestaande ketens. 

Mobiliteit-technologie-web.jpg

Vlotter, veiliger en schoner rijden in stroomversnelling

Gepubliceerd: 21 maart 2019

Het lijkt wel of we in een stroomversnelling zitten als het gaat om technologische verbeteringen voor ons wagenpark. Nog niet zo heel lang geleden waren bedrijven al blij als ze een transporteur gevonden hadden die hun lading tijdig van A naar B wist te brengen.

Euro_coins_and_banknotes

Alle regionale en lokale subsidies op een rij

Gepubliceerd: 19 maart 2019

Een groot aantal gemeenten en andere Nederlandse overheidsinstellingen bevorderen elektrisch rijden via verschillende subsidies en regelingen voor zowel elektrische voertuigen als laadpunten.

Hacker-bestelwagen-low-1-1030x459

5 zaken die je moet weten over inbraken in bestelauto's 

Gepubliceerd: 07 maart 2019

Niet de pakketjes, maar hoogwaardig gereedschap is voor inbrekers het meest aantrekkelijk om te stelen uit een bestelbusje. Vooral in de nachtelijke uren roven bendes de busjes van ondernemers in de bouw leeg.

Dockr-Modality2-1

Groot onderzoek naar inzet EV voor servicelogistiek

Gepubliceerd: 06 maart 2019

Een kwart van de bestelauto’s die in grote steden af en aan rijden is voor installatie-, reparatie- en onderhoudswerkzaamheden. Dit zijn meestal niet de schoonste voertuigen. Daarom starten

ALD-Stern_Henk-van-der-Kwast-Carel-Bal-en-Jeroen-Kruisweg-002

Overname SternLease door ALD definitief

Gepubliceerd: 01 maart 2019

ALD Automotive heeft SternLease definitief overgenomen, op 1 maart is de overeenkomst getekend. ALD wordt daarmee de vijfde leasemaatschappij van Nederland en krijgt door de deal bovendien 85 extra vestigingen voor whitelabel leasing.

Klimaattafel negeert CO2-reductie door slimmer rijgedrag

Gepubliceerd: 26 februari 2019

Verbetering van rijgedrag is de eenvoudigste én goedkoopste manier om de verkeersemissies te verminderen. In de voorstellen van de Klimaattafel Mobiliteit ontbreekt echter deze meest voor de hand liggende optie om verkeersemissies te verminderen.

Hebben we straks voertuigloze wagenparken?

Gepubliceerd: 09 februari 2019

Over twintig jaar zal het bedrijfswagenpark bijna volledig onherkenbaar zijn voor iedereen die nu in deze sector werkzaam is. Ook de rol van de wagenparkbeheerder zal ingrijpend veranderen. Dat schrijft Shell in haar gisteren gepubliceerde rapport ‘Het wagenpark van de toekomst’.

Schrijf u hier in voor onze wekelijkse gratis nieuwsbrief!

Geef u op voor onze wekelijkse gratis digitale nieuwsbrief en u bent verzekerd en altijd geheel op de hoogte van het laatste nieuws uit de bestelauto sector met video verslagen, achtergronden, bestelauto testverslagen, Expo nieuws en informatie van deelnemers en partners. 

Deel deze pagina:
10048