13 & 14 november 2018 Expo Houten
Aanvang over:
Welkom op het Bestelauto Expo nieuwsportaal

Op dinsdag 13 en woensdag 14 november 2018 ontmoet de bestelautowereld een brede doelgroep aan beslissers:
Zzp’ers, Mkb’ers, Fleetowners, wagenparkbeheerders en Automotive-managers uit de sector. Bestelauto Expo kunt u kosteloos bezoeken en vindt plaats in Expo Houten waar u gratis kunt parkeren!

Bezoekers komen naar het evenement voor kennis en informatie, netwerken, proefritten, taxeren en inruilen van de huidige bus, maar ook voor de concrete aanschaf van bestelauto's en dat tegen scherpe beursaanbiedingen. Een unieke kans voor u om contacten te leggen én zaken te doen.

Registreren als bezoeker  Programma Bestelauto Expo  Deelnemersoverzicht

Beelen servicepartner voor elektrische MAXUS EV80
Gepubliceerd: 16 oktober 2018

Nadat LeasePlan eerder het exclusieve partnership had bemachtigd om de volledig elektrische bestelauto Maxus EV 80 te gaan voeren, is nu Autocentrum Beelen officieel benoemd tot servicepartner. Daartoe waren al eerder eigen ev-monteurs opgeleid.

Lees meer
Bomvol beursprogramma op Bestelauto Expo 2018
Gepubliceerd: 15 oktober 2018

Bestelauto Expo 2018 geeft op 13 en 14 november in Expo Houten inzicht in de Nederlandse bestelautowereld. Bezoekers kunnen er niet alleen met nieuwe modellen kennismaken, maar er ook mee proefrijden. Op beide beursdagen zijn bovendien gratis seminars te bezoeken door onder meer Smart Mobility TU Eindhoven, evofenedex en Kennisinstituut voor Mobiliteitsbeleid

Lees meer
Nieuwe Mitsubishi L200 maakt zich op voor debuut
Gepubliceerd: 15 oktober 2018

Mitsubishi Motors bouwt al veertig jaar robuuste pick-ups en verkocht wereldwijd al meer dan 4,7 miljoen exemplaren van de Mitsubishi L200.

Lees meer
Volkswagen wereldwijd: procentje erbij
Gepubliceerd: 14 oktober 2018

Eén enkele procent groei is niet iets waarvan een management meteen in feestvreugde ontsteekt. Aan de andere kant, als het om 3.500 auto’s extra gaat, mag je toch niet klagen. We doelen op de wereldwijde afzet van VW Bedrijfswagens in de eerste negen maanden van dit jaar. 

Lees meer
StreetScooter WORK XL is elektrische Transit
Gepubliceerd: 14 oktober 2018

Met zoveel woorden mag je het bovenstaande eigenlijk niet claimen, maar feit is dat de Ford Transit na aankomst van zijn oorspronkelijke productielocatie Turkije meteen bij het Ford-hoofdkantoor in Keulen wordt getransformeerd tot StreetScooter WORK XL. 

Lees meer
Bestelauto Expo in 120 seconden
video

Bestelauto Expo 2018

Bestelauto Expo is hét vakevenement voor iedereen die actief is in het bedrijfswagen-segment tot 3500kg.
Op dinsdag 13 en woensdag 14 november 2018 ontmoet de bestelautowereld een brede doelgroep aan beslissers: zzp’ers, mkb’ers, fleetowners en diverse automotive-managers uit de sector.

Bezoekers komen gratis naar het evenement voor kennis en informatie, netwerken, proefritten, taxeren en inruilen van de oude bus, maar ook voor de concrete aanschaf van een bestelauto of wagenpark en dat tegen scherpe beursaanbiedingen. Tevens is het óók een verkoopbeurs! Een unieke kans voor u om contacten te leggen én zaken te doen.

 Registreer u hier als bezoeker   Bekijk het exposanten overzicht 

Zet Bestelauto Expo 2018 vast in uw agende en download hier uw vCalendar of iCalendar

Op de hoogte blijven? Ontvang onze nieuwsbrief!

Geef u op voor onze tweewekelijkse gratis digitale nieuwsbrief en u bent verzekerd en altijd geheel op de hoogte van het laatste nieuws uit de bestelauto sector met video verslagen, achtergronden, bestelauto testverslagen, Expo nieuws en informatie van deelnemers en partners. 

Deel deze pagina:
10084