10 en 11 november 2020 Expo Houten
Aanvang over:

Wiegel Transport Equipment

Sinds 1926 is Wiegel importeur van gerenommeerde A-merken voor systemen die worden gebruikt op lichte en zware bedrijfsvoertuigen. Merken voor Transport Equipment zoals: Warn, Mastervolt, Dynawatt, Orlaco, Federal Signal en Lodar.

Wiegel heeft haar activiteiten ingericht in vier pijlers: Motion, Energy, Visibility en Support. Binnen deze vier hoofdgroepen treed Wiegel op als ‘system integrator’ die op een strategische wijze met haar klanten mee kan denken. De oplossingen worden geboden aan onder andere carrosseriebouwers, bedrijfswageninrichters en fleetowners.

Uw partner voor lier-, kraan- of draadloze bediening-vraagstukken en voor de juiste invulling van behoefte aan mobiele energie, signalisatie, werkverlichting of camera-monitor visualisatie.

Wiegel Transport Equipment is te vinden op standnummer: 50.

Wiegel Transport Equipment
Contact persoon: Niels Mulder
Adres: Carolus Clusiuslaan 3, 2215 RV
Plaats: Voorhout
Telefoon: +31 (0)88 7865300
N.Mulder@wiegel.eu
www.wiegel.eu
« Ga terug naar exposanten overzicht
Gerelateerde artikelen
PERSBERICHT: Bestelauto Expo 2018 op 13 & 14 november
Gepubliceerd: 05 februari 2018

Beursorganisator EXPOMotion kondigt de tweede editie aan van Bestelauto Expo, de nationale vakbeurs voor de bestelautobranche. Op dinsdag 13 en woensdag 14 november bundelt het event in een vernieuwde opzet alle producten en informatie over bestelauto’s voor ZZP'ers, MKB'ers, fleetowners en automotive managers. De locatie is wederom Expo Houten en de toegang is na online voorregistratie gratis. 
 

Lees meer
Impressie van onze producten & diensten
Wiegel1
Wiegel2
Wiegel3
Kijk onze bedrijfsvideo
video foto
Contact
Vragen over onze producten of diensten? Vul onderstaande formulier in en wij nemen spoeding contact met u op.
Deel deze pagina:
10013