12 en 13 november 2019 Expo Houten
Aanvang over:

Transscope Voertuigsystemen

Weet u wat uw bedrijfswagens uw organisatie kosten... én kunnen opleveren?  Transscope toont u graag de tips en tricks hoe u met inzet van een track & trace systeem meer rendement kunt halen uit uw wagenpark. Vergroot uw efficiency en bespaar ook minstens 10 euro per voertuig per dag! Zo kunt u met Transscope actief sturen op vermindering van brandstof, beperking van schades, voorkoming van boetes en optimale werkuren. Op basis van maximumsnelheid,     acceleratie en remvermogen  genereert Transscope een rapport rijgedrag. Door zuinig rijgedrag te belonen en sportieve chauffeurs bij te sturen:    - bespaart u op brandstof   - vermindert u de CO2-uitstoot   - beperkt u de schades   - beschermt u uw investering    - vergroot u het vertrouwen van uw leasemaatschappij:      laat zien dat uw wagenpark uitstekend wordt beheerd   middels inzicht in het rijgedrag. Transscope heeft als één van de eerste in 2013 het Keurmerk RRS behaalt. 

Transscope Voertuigsystemen is te vinden op standnummer: 420

Transscope Voertuigsystemen
Contact persoon: Henk-Jan Kienhuis
Adres: Moerheimstraat 83B
Plaats: 7701 CC Dedemsvaart
Telefoon: +31 (0) 523-615323
henkjan@transscope.nl
www.transscope.nl
« Ga terug naar exposanten overzicht
Gerelateerde artikelen
Transscope Voertuigsystemen sponsort de Monsterse Reddingsbrigade met blackbox
Gepubliceerd: 25 juni 2018

Twee voertuigen van de Monsterse Reddingsbrigade zijn voorzien van een blackbox. Enerzijds om alle ritten te registeren (wie gebruikt het voertuig), anderzijds voor de signaleringsverlichting (optische geluidssignalering – OGS). 

Lees meer
Bent u klaar voor de GDPR?
Gepubliceerd: 11 april 2018

Vanaf 25 mei 2018 geldt de Europese privacywetgeving ‘General Data Protection Regulation’. De GDPR verplicht elk bedrijf in bezit van persoonsgegevens deze op een specifieke manier te verzamelen én te beveiligen. Dat geldt ook voor de transportsector. Wat betekent deze wetgeving voor uw onderneming? 

Lees meer
Veilig onderweg door ritregistratiesystemen
Gepubliceerd: 30 januari 2018

Ritregistratiesystemen zorgen er letterlijk voor dat u realtime inzicht heeft in alle bedrijfswagens uit uw wagenpark. Dit levert u als fleetmanager of bedrijfsleider vele voordelen op. De Transscope blackbox registreert namelijk iedere rit. Daardoor krijgt u inzicht in belangrijke data. En deze data is onder andere van invloed op de veiligheid van uw organisatie én het personeel. 

Lees meer
Impressie van onze producten & diensten
Beursfoto_15
Kijk onze bedrijfsvideo
Transscope video
Contact
Vragen over onze producten of diensten? Vul onderstaande formulier in en wij nemen spoeding contact met u op.
Deel deze pagina:
10013