12 en 13 november 2019 Expo Houten
Aanvang over:

Toyota

Van de ruime en zeer wendbare PROACE Compact tot de stoere en onverwoestbare PROACE Truck. Voor elke klus een betrouwbare bus! 

Toyota levert geen half werk. Een vakman heeft goed en betrouwbaar gereedschap nodig om zijn klus te klaren. Daarom levert Toyota maatwerk voor vakmensen. Compleet ingerichte of aangepaste bedrijfswagens waarmee ú direct aan de slag kunt. Van vrieswagen tot schilders-bus van glaszetter naar hovenier. Wij hebben echt de bus voor elke klus.

Door onze rijke historie en ervaring op het gebied van bedrijfswagens betekent dit voor u een lage kostprijs per kilometer, minder brandstofverbruik en een bijdrage aan het verminderen van uw CO2 uitstoot.

Dan hebben we ook nog de onverwoestbare Toyota Hilux en Land Cruiser van Toyota. Voor deze 4x4 bedrijfswagens is geen terrein te ruw en geen berg te hoog. Met deze wagens kun je écht tot het uiterste gaan voor jouw klus!

Toyota is te vinden op standnummer: 350

Toyota
Contact persoon: Toine Bras
Adres: Steurweg 8, 4941 VR
Plaats: Raamsdonksveer
Telefoon: 06-15517995
t.bras@toyota.nl
www.toyota.nl
« Ga terug naar exposanten overzicht
Gerelateerde artikelen
Speciale Toyota Proace debuteert op Bestelauto Expo
Gepubliceerd: 08 november 2018

Toyota Bedrijfswagens verschijnt dit jaar met een bijzondere Nederlandse primeur op de vakbeurs Bestelauto Expo in Houten. Op dinsdag 13 en woensdag 14 november is de speciale uitvoering van de Proace bestelauto exclusief te bewonderen op stand 350 van Toyota. Meer details over het bijzondere nieuwe model volgen spoedig - houd daarvoor vooral deze site en onze nieuwsbrief in de gaten. 

Lees meer
DUBBELTEST: Toyota Proace Compact - Volkswagen Caddy Maxi
Gepubliceerd: 07 augustus 2018

Het niet-alledaagse formaat van de Toyota Proace Compact leidt ter redactie tot discussies over de aard van zijn concurrenten. We zetten hem naast een Volkswagen Caddy Maxi om te zien hoe de verhoudingen liggen, waarna blijkt dat we - ondanks de kleuren van de testauto’s - niet zwart-wit moeten denken. 

Lees meer
Toyota haalt ruim 35 procent groei in bestelautomarkt
Gepubliceerd: 05 juli 2018

Het marktaandeel van Toyota bedrijfswagens is in de eerste zes maanden van dit jaar fors gegroeid. Toyota verkocht 999 bedrijfswagens zoals de PROACE Compact en PROACE Worker. Dat is een toename van 35,9 procent in vergelijking tot dezelfde periode vorig jaar. De totale bedrijfswagenmarkt steeg met 5,9 procent. Het marktaandeel van Toyota bedraagt nu 2,27 procent. 

Lees meer
Impressie van onze producten & diensten
_VDV1884
_VDV7903
04_Toyota_ProAceVSHilux (1)
07_vivition
Openings foto
Toyota PROACE VAN 25032016 (1)
Toyota PROACE VAN 25032016 (48)
Kijk onze bedrijfsvideo
video
Contact
Vragen over onze producten of diensten? Vul onderstaande formulier in en wij nemen spoeding contact met u op.
Deel deze pagina:
10013