12 en 13 november 2019 Expo Houten
Aanvang over:

Rextom ReclameTechniek

De uitstraling van uw bedrijf en wagenpark wordt pas echt professioneel wanneer u kiest voor vakkundige belettering. Autobelettering is de meest effectieve vorm van reclame, omdat uw bedrijfswagens dagelijks door honderden (potentiële) klanten worden gezien. Daar kan geen enkele vorm van adverteren tegenop! Ons team kan uw belettering ontwerpen, leveren en plaatsen. Hiervoor hebben we eigen vormgevers en monteurs in huis.

Wij staan voor kwaliteit en expertise. Daarbij hanteren we een snelle montagetijd, zodat uw auto’s niet lang stilstaan. Want zonder transport staat alles stil. Samengevat: belettering is een onmisbaar communicatiemiddel. In het bijzonder omdat het een eenvoudige en betaalbare manier is om uw bedrijf te laten opvallen. We zijn ook gespecialiseerd in ‘wrapping’ en voorzien uw wagenpark graag van blikvangers die goed zijn voor de naamsbekendheid.

Rextom ReclameTechniek is te vinden op standnummer: 115.

Rextom ReclameTechniek
Contact persoon: Antoinette ter Haar
Adres: Bonnetstraat 27 6718 XN
Plaats: Ede
Telefoon: +31641581919
antoinette@rextom.nl
www.rextom.nl
« Ga terug naar exposanten overzicht
Gerelateerde artikelen
PERSBERICHT: Bestelauto Expo 2018 op 13 & 14 november
Gepubliceerd: 05 februari 2018

Beursorganisator EXPOMotion kondigt de tweede editie aan van Bestelauto Expo, de nationale vakbeurs voor de bestelautobranche. Op dinsdag 13 en woensdag 14 november bundelt het event in een vernieuwde opzet alle producten en informatie over bestelauto’s voor ZZP'ers, MKB'ers, fleetowners en automotive managers. De locatie is wederom Expo Houten en de toegang is na online voorregistratie gratis. 
 

Lees meer
Impressie van onze producten & diensten
beurs 1
beurs 2
beurs 3
beurs 4
beurs 5
beurs 6
beurs 7
beurs 8
Kijk onze bedrijfsvideo
youtubevideo
Contact
Vragen over onze producten of diensten? Vul onderstaande formulier in en wij nemen spoeding contact met u op.
Deel deze pagina:
10013