12 en 13 november 2019 Expo Houten
Aanvang over:

Orion Automotive

Orion Automotive is uw partner in beschermende en functionele accessoires voor bedrijfswagens. Op deze website treft u een overzicht van ons brede assortiment wat wij kunnen leveren. Wij gaan verder dan de sier accessoires en kunnen accessoires naar wens op maken in onze werkplaats.

Onze sidebars, achterbars, raamroosters en pushbars zijn niet zomaar om een bus te verfraaien maar hebben ook zeker een functie. Deze beschermende accessoires zorgen ervoor dat een bus in optimale staat blijft en de berijders extra beschermd zijn.
Ook kunnen wij de bus voorzien van verschillende gemakken zoals een imperiaal om net dat stukje meer laadruimte te creëren of een treeplank om de in en uitstap te vergemakkelijken.
Daarnaast kunt u uiteraard ook bij ons terecht om de bus te verfraaien met verschillende chromen accessoires zoals spiegelkappen, mistlampcovers, deurgrepen of instaplijsten.

De beschermende sidebars met een TÜV/ABE keuring maken wij voor het grootste gedeelte in onze eigen werkplaats. Hierdoor hebben wij de focus op bescherming en kunnen wij u ook maatwerk aanbieden van ontwerp tot en met de montage.

Orion Automotive is te vinden op standnummer: 635.

Orion Automotive
Contact persoon: Orion Automotive BV
Plaats: Veghel
Telefoon: +31 (0)413 – 352 537
info@orionautomotive.com
www.orionautomotive.com
« Ga terug naar exposanten overzicht
Impressie van onze producten & diensten
Orion1
Orion2
Contact
Vragen over onze producten of diensten? Vul onderstaande formulier in en wij nemen spoeding contact met u op.
Deel deze pagina:
10013