10 en 11 november 2020 Expo Houten
Aanvang over:

On-Route

ON-ROUTE WAGENPARK FACILITY

On-Route is een bedrijf dat sinds 1993 volledig wagenparkbeheer als core business heeft. On-Route is onafhankelijk op het gebied van merken, leasemaatschappijen en garages.

De servicemedewerkers van On-Route verzorgen het wagenparkbeheer op een professionele manier en zoeken altijd naar de best passende oplossing. Hierbij is het mogelijk om op elk moment van de dag een opdracht in te geven en de voortgang hiervan te volgen in onze eigen webapplicatie OCM (Online Car Management). Ook de berijders kunnen, indien gewenst, rechtstreeks contact opnemen met onze servicemedewerkers zodat de interne organisatie geheel wordt ontlast. Via dashboards en rapportages zijn de prestaties te monitoren waardoor acties tot verbetering bepaald kunnen worden.

Als premium partner van TomTom Telematics -sinds 1 oktober 2019 WEBFLEET Solutions geheten- voorzien wij veel van de beheerde voertuigen van telematica van dit merk. Wanneer voertuigen reeds voorzien zijn van dergelijke elektronica kunnen wij met de bestaande systemen koppelen. De telematica verbinden we met OCM zodat real-time data voor handen is.

Met ons eigen label WIRON zijn wij in staat om elektronica hardware te ontwikkelen die nauw aansluit op de software en beheerfuncties van OCM. Denk hierbij aan bestuurdersidentificatie, diefstal beveiligingssysteem, gewichtmeetsensoren, bandenspanningsensoren, detectie op inhoud laadruimte, enzovoorts.

Om uw voertuigen gebruiksklaar te maken beschikt On-Route over een eigen aflevercentrum waar zaken als bedrijsfwageninrichting, bestickering en elektronica kunnen worden verzorgd. Of het nu gaat om personenauto’s of bedrijfswagens, alles kan onder één dak worden gerealiseerd. On-Route verzorgt het wagenparkbeheer van honderden voertuigen. Daarom is het mogelijk om collectieve afspraken te maken met verschillende partijen. Daarbij kunt u denken aan tankpassen, verzekeringen, schadeherstel en financieringen. Deze voordelen worden één op één aan onze klanten doorgezet.

On-Route
Contact persoon: Wim van den Bergh
Adres: Weltevreden 2
Plaats: 3731 AL DE BILT
Telefoon: +31(0)30 22 11 868
www.on-route.nl
« Ga terug naar exposanten overzicht
Gerelateerde artikelen
Boek nu ook uw standruimte voor de Bestelauto Expo van 12-13 november 2019
Gepubliceerd: 21 oktober 2019

Wilt u contactleggen met een brede doelgroep, van zzp’er tot mkb’er, van fleetowner en automotive manager tot wagenparkbeheerder? Word dan standhouder op de Bestelauto Expo! Of u nu importeur/dealer van bestelwagens bent of specialist in inrichting, signing, telematica, fleet-managementsystemen, etc., alle bedrijven in de bestelauto keten presenteren zich op het Bestelauto Expo platform.

Lees meer
"Moderne bestelauto verdient publieksprijs!"
Gepubliceerd: 10 juni 2019

Bestelauto Expo organiseert de ‘Bestelauto Expo Publieksprijs 2020’. Dit is een onderscheiding voor de bestelauto of pick-up die naar de mening van het publiek de hoogste eer verdient.

Lees meer
Contact
Vragen over onze producten of diensten? Vul onderstaande formulier in en wij nemen spoeding contact met u op.
Deel deze pagina:
10013