10 en 11 november 2020 Expo Houten
Aanvang over:

Muntstad Volkswagen Bedrijfswagens

Muntstad Volkswagen Bedrijfswagens Utrecht, dé officiële Volkswagen Bedrijfswagen-dealer van Midden-Nederland! Ons team van vakkundige en professionele medewerkers staat zes dagen in de week voor u klaar.

U bent bij ons van harte welkom met al uw Volkswagen Bedrijfswagen gerelateerde vragen. Of het nu gaat om een gedegen (aankoop)advies, een vakkundige reparatie of allerhande service; wij kennen elke Volkswagen Bedrijfswagen als geen ander. Reparaties en onderhoud vinden plaats volgens de hoogste kwaliteitsnormen. In onze showroom maakt u kennis met het merk Volkswagen Bedrijfswagens en onze uitgebreide modellenreeks. Ook hebben wij een ruime selectie aan jonge occasions, waarvan de historie bij ons bekend is.

Wilt u een van de Volkswagen Bedrijfswagens zelf ervaren? Breng gerust eens vrijblijvend een bezoek aan onze fraaie showroom en ervaar wat wij voor u kunnen betekenen. Graag verwelkomen wij u met een kop koffie, om ons persoonlijk aan u voor te stellen.

Muntstad Volkswagen Bedrijfswagens
Contact persoon: Jeroen Suk
Adres: Damzigt 22
Plaats: 3454 PS De Meern
Telefoon: 030-296 90 00
jeroen.suk@muntstad.nl
www.muntstad.nl
« Ga terug naar exposanten overzicht
Gerelateerde artikelen
"Moderne bestelauto verdient publieksprijs!"
Gepubliceerd: 10 juni 2019

Bestelauto Expo organiseert de ‘Bestelauto Expo Publieksprijs 2020’. Dit is een onderscheiding voor de bestelauto of pick-up die naar de mening van het publiek de hoogste eer verdient.

Lees meer
Impressie van onze producten & diensten
P1022526.jpg
Kijk onze bedrijfsvideo
video youtube.jpg
Contact
Vragen over onze producten of diensten? Vul onderstaande formulier in en wij nemen spoeding contact met u op.
Deel deze pagina:
10013