12 en 13 november 2019 Expo Houten
Aanvang over:

Multilease

Multilease voorziet haar klanten in heel Nederland van mobiliteitsoplossingen. Met onze uitgebreide leasevormen, ondersteuning in het wagenparkbeheer en mobiliteitsadvisering willen wij onze klanten voorzien van optimale service en zekerheid door middel van transparante en duurzame producten en diensten.

Een klant moet vertrouwen kunnen hebben in onze organisatie en in onze medewerkers. Wij maken dat mogelijk door onze medewerkers een stimulerende en veilige werkomgeving te bieden. Op deze wijze kunnen wij zorgen voor een goede voedingsbodem voor duurzame groei, waarin wij voortdurend onze producten en diensten laten aansluiten op de veranderende ontwikkelingen in de markt en in de maatschappij. Een keuze voor de meest optimaal milieu- en maatschappelijk verantwoorde oplossing is daarbij voor ons vanzelfsprekend.

Met onze klanten, medewerkers en toeleveranciers streven wij een duurzame verstandhouding na die gebaseerd is op vertrouwen en waarin gezamenlijk de meest optimale oplossing wordt gevonden voor gezamenlijke uitdagingen. Wij streven naar de hoogste klantwaardering door onze klanten. Niet alleen ten aanzien van de prijs, maar zeker ook voor onze dienstverlening en innovatieve oplossingen. Wij willen voor onze toeleveranciers een betrouwbare en verantwoordelijke zakelijke partner zijn.

Standnummer 450

Multilease
Contact persoon: Multilease
Adres: Regulusweg 11
Plaats: 2516 AC Den Haag
Telefoon: 088 - 088 0525
welkom@multilease.nl
www.multilease.nl
« Ga terug naar exposanten overzicht
Gerelateerde artikelen
Bomvol beursprogramma op Bestelauto Expo 2018
Gepubliceerd: 15 oktober 2018

Bestelauto Expo 2018 geeft op 13 en 14 november in Expo Houten inzicht in de Nederlandse bestelautowereld. Bezoekers kunnen er niet alleen met nieuwe modellen kennismaken, maar er ook mee proefrijden. Op beide beursdagen zijn bovendien gratis seminars te bezoeken door onder meer Smart Mobility TU Eindhoven, evofenedex en Kennisinstituut voor Mobiliteitsbeleid

Lees meer
Impressie van onze producten & diensten
v1
v2
v3
Kijk onze bedrijfsvideo
video
Contact
Vragen over onze producten of diensten? Vul onderstaande formulier in en wij nemen spoeding contact met u op.
Deel deze pagina:
10013