12 en 13 november 2019 Expo Houten
Aanvang over:

mobietec bvba

In 2007 begon het mobietec verhaal. Aanvankelijk gestart als een eenmansbedrijf, groeide de zaak al snel uit tot een bloeiende onderneming, waar op heden meer dan 20 mensen tewerkgesteld zijn. Door de keuze voor aluminium onderscheiden onze producten zich door hun laag eigengewicht, zeer hoge draagkracht en mooie afwerking.

Door het lage eigengewicht en de recycleerbaarheid van aluminium kunnen we een product op de markt brengen met respect voor het milieu. Door de opbouw van het product is het niet alleen modulair, maar kan er ook maatwerk voorzien worden en dit zonder invloed op de productietijd. Dit jaar werd fors geïnvesteerd in productuitbreiding. Naast de standaard dakdrager met gesloten rand werden de dakdragers met open rand en variabele hoogte geïntroduceerd. Ook het laddergamma kende een uitbreiding: de interne, de roterende en de vouwladder werden geïntroduceerd.

mobietec is te vinden op standnummer: 430.

mobietec bvba
Contact persoon: Hans Bruynooghe
Adres: Hille Zuid 3
Plaats: 8750 Zwevezele
Telefoon: 0032 496 505 605
hans@mobietec.be
www.mobietec.be
« Ga terug naar exposanten overzicht
Gerelateerde artikelen
PERSBERICHT: Bestelauto Expo 2018 op 13 & 14 november
Gepubliceerd: 05 februari 2018

Beursorganisator EXPOMotion kondigt de tweede editie aan van Bestelauto Expo, de nationale vakbeurs voor de bestelautobranche. Op dinsdag 13 en woensdag 14 november bundelt het event in een vernieuwde opzet alle producten en informatie over bestelauto’s voor ZZP'ers, MKB'ers, fleetowners en automotive managers. De locatie is wederom Expo Houten en de toegang is na online voorregistratie gratis. 
 

Lees meer
Impressie van onze producten & diensten
dakdragers
Glasrasteel
imperialen
ladders
Maatwerk
Raamrooster
Contact
Vragen over onze producten of diensten? Vul onderstaande formulier in en wij nemen spoeding contact met u op.
Deel deze pagina:
10013