12 en 13 november 2019 Expo Houten
Aanvang over:

MDP Inbouwspecialisten B.V.

De MDP inbouwspecialisten werken vanuit onze goed uitgeruste werkplaats in Lelystad. Maar we komen ook graag bij u langs. Voor veel zakelijke (lease)rijders is de auto een complete werkplek, met de juiste hulpmiddelen binnen handbereik.

De specialisten van MDP Inbouwspecialisten begrijpen dat en bouwen handsfreecarkits, voertuigbeveiliging, cruise control, autoradio-, multimedia en navigatiesystemen snel en vakkundig in. Dat doen we zonder gedoe en overal in Nederland. Maar minstens zo belangrijk: we staan ook klaar voor advies en support.

Zo maken wij het verschil voor ondernemers, schade- herstelbedrijven en leasemaatschappijen; elke dag weer. MDP Inbouwspecialisten is te vinden op standnummer: 220.

MDP Inbouwspecialisten B.V.
Contact persoon: Ed Moné
Adres: Ketelmeerstraat 198
Plaats: 8226 JX Lelystad
Telefoon: +31 (0)88 4252960
e.mone@mdp.nl
www.mdp.nl
« Ga terug naar exposanten overzicht
Gerelateerde artikelen
PERSBERICHT: Bestelauto Expo 2018 op 13 & 14 november
Gepubliceerd: 05 februari 2018

Beursorganisator EXPOMotion kondigt de tweede editie aan van Bestelauto Expo, de nationale vakbeurs voor de bestelautobranche. Op dinsdag 13 en woensdag 14 november bundelt het event in een vernieuwde opzet alle producten en informatie over bestelauto’s voor ZZP'ers, MKB'ers, fleetowners en automotive managers. De locatie is wederom Expo Houten en de toegang is na online voorregistratie gratis. 
 

Lees meer
Impressie van onze producten & diensten
1
Contact
Vragen over onze producten of diensten? Vul onderstaande formulier in en wij nemen spoeding contact met u op.
Deel deze pagina:
10013