12 en 13 november 2019 Expo Houten
Aanvang over:

Louwman Electric

Slimme e-mobility voor uw business

Transport en mobiliteit zijn de belangrijkste motoren van onze economie, maar ook een belasting voor het milieu. Dat is vooral lastig als u vaak in woongebieden en stadscentra moet zijn – de bekende ‘last mile’. Zeker nu de aandacht voor het milieu toeneemt en de regels op dat punt steeds strenger worden. Om economie en ecologie met elkaar te verzoenen, is er nu een slimme oplossing op de weg: de innovatieve StreetScooter!

StreetScooter is niet alleen 100% elektrisch en dus 100% vrij van emissie, maar ook extreem stil en comfortabel. Dankzij de ruime veiligheidsvoorzieningen zijn de inzittenden en medeweggebruikers goed beschermd. Wilt u de StreetScooter helemáál afstemmen op uw behoeften? Dan maken we hem voor u op maat en in de huisstijl van uw bedrijf. De StreetScooter dé betaalbare fleetoplossing voor de elektromobiliteit voor vandaag en morgen.

Louwman Electric
Contact persoon: Onno Klinkhamer
Adres: Pelerin 1, 1046 CC
Plaats: Amsterdam
Telefoon: +31 6 13 44 27 84
info@louwmanelectric.nl
www.louwmanelectric.nl
« Ga terug naar exposanten overzicht
Gerelateerde artikelen
StreetScooter WORK XL is elektrische Transit
Gepubliceerd: 14 oktober 2018

Met zoveel woorden mag je het bovenstaande eigenlijk niet claimen, maar feit is dat de Ford Transit na aankomst van zijn oorspronkelijke productielocatie Turkije meteen bij het Ford-hoofdkantoor in Keulen wordt getransformeerd tot StreetScooter WORK XL. 

Lees meer
Louwman start verkoop StreetScooter
Gepubliceerd: 10 augustus 2018

Louwman Group is officieel dealer- en servicepartner geworden van StreetScooter voor de Nederlandse markt. Streetscooter is de bestverkopende fabrikant van volledig elektrische bedrijfswagens in Duitsland. Louwman Group werkt aan een verbreding en verduurzaming van haar portefeuille en ziet StreetScooter als de perfecte aanvulling op het reeds bestaande assortiment waarmee aan de groeiende zakelijke marktvraag naar 100% elektrische bestelwagens kan worden voldaan. 

Lees meer
TEST: StreetScooter Work
Gepubliceerd: 24 juli 2018

Ja, het is een compacte elektrische bestelauto, maar niet zoals wij 'm gewend zijn. De StreetScooter Work wijkt in alles af van wat er verder leverbaar is en dat maakt hem tot een verfrissende verschijning. 

Lees meer
Impressie van onze producten & diensten
streetscooter-work-foto
Kijk onze bedrijfsvideo
videoo
Contact
Vragen over onze producten of diensten? Vul onderstaande formulier in en wij nemen spoeding contact met u op.
Deel deze pagina:
10013