10 en 11 november 2020 Expo Houten
Aanvang over:

Lease.Auto B.V.

Lease.Auto is de specialist van Nederland als het gaat om het leasen van auto’s en bedrijfswagens. We zijn een jong, laagdrempelig en informeel bedrijf dat iedere dag weer vanuit ons kantoor in IJsselstein mensen blij weet te maken met een nieuwe auto of bus. Door ons grote aanbod en onze intensieve samenwerking met veel verschillende partijen kunnen we in ieders behoefte voorzien. Of je nou zoekt naar een gloednieuwe Transporter of een occasion Opel Combo. Bij ons ben je aan het juiste adres. 

Wij zijn gespecialiseerd in: 

  • Financial Lease
  • Operational Lease

Leasen is in onze ogen altijd maatwerk en dus afhankelijk van jouw specifieke situatie. Daarom helpen wij jaarlijks duizenden ondernemers intensief bij de zoektocht naar een geschikte auto en de meest geschikte leasevorm. Wij zijn geen verkopers maar adviseurs en geven onze klanten dan ook een volledig onafhankelijk en objectief advies. Dit advies kost je niets en onze offertes zijn vrijblijvend. In zo goed als elke situatie kunnen wij je helpen en gaan we geen uitdaging uit de weg! Onze leaseadviseurs zijn allemaal in het bezit van een werktelefoon en dus ook buiten kantoortijden bereikbaar. Bij ons staat persoonlijke aandacht hoog in het vaandel. 

Ben jij op zoek naar de perfecte bedrijfswagen in de voor jou perfecte leasevorm? Loop bij ons langs en wie weet rijd jij binnenkort in jouw droombus!
 

Lease.Auto B.V.
Contact persoon: Charlotte Kosterman
Adres: Lage Dijk-Noord 18
Plaats: 3401 VA IJsselstein
Telefoon: 030 237 44 44
charlotte@lease.auto
www.lease.auto
« Ga terug naar exposanten overzicht
Kijk onze bedrijfsvideo
logo-lease-auto.png
Contact
Vragen over onze producten of diensten? Vul onderstaande formulier in en wij nemen spoeding contact met u op.
Deel deze pagina:
10013