12 en 13 november 2019 Expo Houten
Aanvang over:

KCN Automotive

KCN AUTOMOTIVE is al meer dan 15 jaar actief bezig met het beschermen van laadruimtes van bestelauto's en pick-ups. Dit doen wij door middel van perfect passende HEBIC® vloerplaten en wandpanelen maar ook met een overtreffende trap: TURBO LINER®. Dit is een gespoten kunststof coating die uw laadruimte naadloos waterdicht, slijt-, kras- en slagvast, geluidsisolerend, olie- en zuurbestendig en antislip maakt.

Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, van enkel de vloer inclusief wielkasten tot aan de de gehele laadruimte inclusief plafond. Turbo Liner® is zo hufterproof dat we bij elke behandeling een certificaat voor een autolevenslange garantie meegeven Extreem duurzaam en restwaarde verhogend dus! Dit jaar hebben we tevens een nieuw product: Turbo Liner® ZERO. Een naadloos isolatiepakket voor het vervoeren van verse en gekoelde producten. Verkrijgbaar met óf zonder koelmotor.

KCN is te vinden op standnummer: 340.

KCN Automotive
Contact persoon: Bram Roza
Adres: Noordeinde 57J
Plaats: 2761 BR Zevenhuizen
Telefoon: 079 - 593 1234
marketing@kcnautomotive.nl
www.kcnautomotive.nl
« Ga terug naar exposanten overzicht
Gerelateerde artikelen
PERSBERICHT: Bestelauto Expo 2018 op 13 & 14 november
Gepubliceerd: 05 februari 2018

Beursorganisator EXPOMotion kondigt de tweede editie aan van Bestelauto Expo, de nationale vakbeurs voor de bestelautobranche. Op dinsdag 13 en woensdag 14 november bundelt het event in een vernieuwde opzet alle producten en informatie over bestelauto’s voor ZZP'ers, MKB'ers, fleetowners en automotive managers. De locatie is wederom Expo Houten en de toegang is na online voorregistratie gratis. 
 

Lees meer
Impressie van onze producten & diensten
foto1
Kijk onze bedrijfsvideo
video foto
Contact
Vragen over onze producten of diensten? Vul onderstaande formulier in en wij nemen spoeding contact met u op.
Deel deze pagina:
10013