12 en 13 november 2019 Expo Houten
Aanvang over:

GCC Global

Optimaliseren van processen.

In de ict en logistieke sector groeit de vraag naar montage systemen voor mobiele devices explosief. Denk bij een device aan mobiele pinautomaten, iPads, smartphones, scanners etc. Deze behoefte is er op een breed gebied. Transportbussen, heftrucks maar ook in de medische wereld is men op zoek naar oplossingen om het apparaat zo efficiënt mogelijk te kunnen gebruiken. Goed zicht en binnen handbereik is daarom een pre.

GCC is de spin in het web voor het ontwikkelen en uitvoeren van de vraag van de klant. Wij timmeren al meer dan 25 jaar aan de weg. In samenwerking met onze trouwe Zweedse fabrikant Brodit maken we voor elke vraag een oplossing. Ervaring wordt gecombineerd met betrokkenheid en professionaliteit. Meedenken met de perfecte oplossing voor de klant is onze specialiteit. Bezoek onze stand en bespreek de mogelijkheden met 1 van onze
vertegenwoordigers.

Grote bloembolkwekers, kartonnagefabrieken of afvalverwerkingsbedrijven, de heftruck is daar niet meer weg te denken. Daarin zien wij steeds meer groei in onze steunen. Onze pedestal mounts van Brodit met diverse afmetingen zorgen ervoor dat de gebruiker zelf kan bepalen wat de meest ideale oplossing is.

GCC Global
Contact persoon: GCC
Adres: Televisieweg 26
Plaats: 1322 AL Almere
Telefoon: 036 53807070
avonk@global.nl
www.global.nl
« Ga terug naar exposanten overzicht
Gerelateerde artikelen
PERSBERICHT: Bestelauto Expo 2018 op 13 & 14 november
Gepubliceerd: 05 februari 2018

Beursorganisator EXPOMotion kondigt de tweede editie aan van Bestelauto Expo, de nationale vakbeurs voor de bestelautobranche. Op dinsdag 13 en woensdag 14 november bundelt het event in een vernieuwde opzet alle producten en informatie over bestelauto’s voor ZZP'ers, MKB'ers, fleetowners en automotive managers. De locatie is wederom Expo Houten en de toegang is na online voorregistratie gratis. 
 

Lees meer
Impressie van onze producten & diensten
1
3
4
5
x1
x2
x3
Contact
Vragen over onze producten of diensten? Vul onderstaande formulier in en wij nemen spoeding contact met u op.
Deel deze pagina:
10013